Tyzma pisze:Bożenko jajo ci umiera?
Choruje..miękkie.Schowałam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:2x12l. On jest pakowany po 12l - byłam pewna że po 10. To jednak najtańszy znany mi żwirek...
Co się stało z Twoim jajcem?
patrz na to samo zwróciłyśmy uwagę - dziwne jest
Ależ się muszę tłumaczyć..![]()
![]()
![]()
Jest-schowane za chmurką.Miękkie było.Teraz tam do jutra posiedzi, albo dłużej.Proszę o kciuki dla nienarodzonego smoczka!
dora750 pisze:kinga w. pisze:Ło, matko... ale jajo...
Wygląda jak jajecznica
kinga w. pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:2x12l. On jest pakowany po 12l - byłam pewna że po 10. To jednak najtańszy znany mi żwirek...
Ależ się muszę tłumaczyć..![]()
![]()
![]()
Jest-schowane za chmurką.Miękkie było.Teraz tam do jutra posiedzi, albo dłużej.Proszę o kciuki dla nienarodzonego smoczka!
Nie rozumiem. Czemu miękkie i czemu ma tam siedzieć?
dora750 pisze:kinga w. pisze:Ło, matko... ale jajo...
Wygląda jak jajecznica
kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:2x12l. On jest pakowany po 12l - byłam pewna że po 10. To jednak najtańszy znany mi żwirek...
Ja sie nie znam na jajcach... NO, przynajmniej nie na takich.
kalair pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:2x12l. On jest pakowany po 12l - byłam pewna że po 10. To jednak najtańszy znany mi żwirek...
Sprecyzuj, na JAKICH się znasz..
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:2x12l. On jest pakowany po 12l - byłam pewna że po 10. To jednak najtańszy znany mi żwirek...
Sprecyzuj, na JAKICH się znasz..
Po 22.00?
kalair pisze:Spoko, POCZEKAM!
kinga w. pisze:kalair pisze:Spoko, POCZEKAM!
Żeby poczytać o życiu seksualnym kur w chowie klatkowym? Aaaa... No to czekaj....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości