Księżniczka Banana, Amisia ['], Drakul ['], Sasanka i Kokos

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 10, 2009 16:01 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Etka bardzo, bardzo mi przykro :(
Śpij Piękna [']
Bonziaku zawsze będziemy Cię pamiętać [']
7 cudów świata lub plag egipskich w zależności od dnia ;) czyli dwaj Książęta i Księżniczka

desi

Od: Wto gru 11, 2007 12:52

Post » Pon paź 12, 2009 10:30 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Etko oto banereczek Twych słodkich słodziaków poprawiony
żeby nie znikał:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/3ntv][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6134/etki.jpg[/IMG][/URL]

Bardzo współczuję z powodu Layli [']

Majeczka słodki mały doctor Dolittle
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon paź 12, 2009 10:42 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

dziekuje Ci Tatianko goraco !

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt paź 16, 2009 16:27 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Jak Majka wyrosła. I jak ślicznie leczy
Mnie też przybiła wiadomość o odejściu Laleczki.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob gru 05, 2009 16:22 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

dziś Amisia była na przeglądzie rocznym.
z racji tego ze bałam sie białaczki a Layla rzekomo na to umarła zrobiłam tez Amiscie test FIV FELV, oczywiscie tak jak 2 lata temu wyszedl negatywny, ale musialam zrobic go dla swojego swietego spokoju.
Drakul mial test robiony po Layli, Banana przyszla poltorej roku temu i tez po a Amisia jako jedyna miala przed.
Rozmawialam tez z wetem o Layli, w sumie wyklucza bialaczke jakoby mialaby byc chora juz u mnie, albo zlapala to w swoim domu, albo ten test byl falszywie dodatni a kot umarl na co innego i oboje z wetem raczej bysmy podejrzewali raka przewodu pokarmowego.

no ale wracajac do Amisi, wyniki krwi wzorcowe, test ujemny, zrobilam usg nerek- w bardzo dobrym stanie nereczki :)
Ogolnie przyczepic sie mozna tylko do paskudnego zapalenia dziasel ale o tym wiedzialam jadac, przeleczamy i pewnie znow na jakis czas bedziemy miec z dziaslami spokoj, niestety plazmocytarne zapalenie dziasel sie nie wyleczy.
Ale zaleczymy i bedzie dobrze.
Nie bede jej narazie zebisk wyrywac.

Ale sie ciesze ze ma takie dobre wyniki, zlecial mi z hukiem kamien z serca bo tak jakos wydawalo mi sie ze najgorzej moze byc z Amisia.
Czyli mam 3 bardzo zdrowe koty :mrgreen:

I niech tak zostanie! :mrgreen:

Etka

Post » Sob gru 05, 2009 16:50 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Kotka z szafy zdjęli i do weta zabrali. Ciekawe co na to koteczek? ;) :mrgreen:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob gru 05, 2009 16:56 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

koteczek sie przerazil ale u weta to ona jest tak maxi grzeczna ze mozna z nia normalnie zrobic wszystko.
Ale wybaczyla :)
w koncu to dla jej dobra :mrgreen:

mokka, ona na szafie siedzi tylko wtedy kiedy przychodza do nas nieznani dla niej goscie :)
ale zeby nie bylo ze siedzi na szafie, ma tam gustowne i mile w dotyku legowisko :D

Etka

Post » Sob gru 05, 2009 17:54 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Etka pisze:Czyli mam 3 bardzo zdrowe koty :mrgreen:

Super :D :D :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob gru 05, 2009 19:55 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Super że są zdrowe ale może byś tak jakies foty nam zapodała
popatrzyłabym na pięknoty :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob gru 05, 2009 21:49 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Etka pisze:dziś Amisia była na przeglądzie rocznym.
z racji tego ze bałam sie białaczki a Layla rzekomo na to umarła zrobiłam tez Amiscie test FIV FELV, oczywiscie tak jak 2 lata temu wyszedl negatywny, ale musialam zrobic go dla swojego swietego spokoju.
Drakul mial test robiony po Layli, Banana przyszla poltorej roku temu i tez po a Amisia jako jedyna miala przed.
Rozmawialam tez z wetem o Layli, w sumie wyklucza bialaczke jakoby mialaby byc chora juz u mnie, albo zlapala to w swoim domu, albo ten test byl falszywie dodatni a kot umarl na co innego i oboje z wetem raczej bysmy podejrzewali raka przewodu pokarmowego.

no ale wracajac do Amisi, wyniki krwi wzorcowe, test ujemny, zrobilam usg nerek- w bardzo dobrym stanie nereczki :)
Ogolnie przyczepic sie mozna tylko do paskudnego zapalenia dziasel ale o tym wiedzialam jadac, przeleczamy i pewnie znow na jakis czas bedziemy miec z dziaslami spokoj, niestety plazmocytarne zapalenie dziasel sie nie wyleczy.
Ale zaleczymy i bedzie dobrze.
Nie bede jej narazie zebisk wyrywac.

Ale sie ciesze ze ma takie dobre wyniki, zlecial mi z hukiem kamien z serca bo tak jakos wydawalo mi sie ze najgorzej moze byc z Amisia.
Czyli mam 3 bardzo zdrowe koty :mrgreen:

Na zawsze :ok: :ok: :ok: :ok:

Jowi ciesze sie bardzo.
Mnie czeka w najblizszym czasie przeglad i sterylka i juz umieram ze strachu
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob gru 05, 2009 21:50 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

aga9955 pisze:Mnie czeka w najblizszym czasie przeglad i sterylka i juz umieram ze strachu.

:shock: :lol:

Aga, idziesz na sterylizację? :ryk:
Ostatnio edytowano Sob gru 05, 2009 21:51 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob gru 05, 2009 21:51 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Cameo pisze:
aga9955 pisze:Mnie czeka w najblizszym czasie przeglad i sterylka i juz umieram ze strachu

Nie ja. Lulu ale w sumie na jedno wychodzi. Ja pewnie bardziej bede cierpiec niz to male cos. :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Nie gru 06, 2009 7:30 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

aga9955 pisze:
Cameo pisze:
aga9955 pisze:Mnie czeka w najblizszym czasie przeglad i sterylka i juz umieram ze strachu

Nie ja. Lulu ale w sumie na jedno wychodzi. Ja pewnie bardziej bede cierpiec niz to male cos. :mrgreen:

a to Wam, się udało.
Będzie dobrze Aga, musi.
Zrób najlepiej rtg wczesniej jamy brzusznej i zobacz co za cuda ma ona z tymi jelitami.

Co do zdjec obiecuje ze sie poprawie.
Zawsze tak jakos full zdjec robie przy tymczasach bo te poreklamowac trzeba a juz ponad 4 miesiace jestesmy od nich. Wet mowi ze dobrze bo musze dac odsapnac moim zwierzetom.

Etka

Post » Czw gru 10, 2009 19:37 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

Super że Amisiowe nereczki w dobrej formie :D Wiem, że sie martwiłaś o Amisie bardzo.

Jeszcze parę lat temu w zyciu bym nie pomyslala, ze usg zdrowych kocich nerek bedzie dla mnie najpiekniejszym obrazem :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto gru 22, 2009 21:45 Re: Księżniczka Banana, Amisia i Drakul- fotki fotki :) s.39

W tym roku te Święta Wszystkim życzę przede wszystkim dużo zdrowia
a resztę wedle życzenia aby spełniły się wszelkie marzenia :kotek:
Obrazek[/quote]

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]