Mokka

A Qua jakoś tak schudł?

Karmisz go jeszcze?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:A Qua jakoś tak schudł?![]()
Karmisz go jeszcze?
Malati pisze:MarciaMuuu pisze:A Qua jakoś tak schudł?![]()
Karmisz go jeszcze?
Bo ja się boję, ze On jest chory i chyba dlatego tak schudł... ale jak to napisałaś to go obserwuję bacznie. W tym tygodniu pracuję ale w weekend pójdę na badania krwi. Umrę na zawał do tego czasu.
A jeszcze dziewczynka psia upodobała sobie mnie i Qua jest zazdrosny, i się nabzdyczył. Martwię się o niego ;/
MarciaMuuu pisze:Boooszzzzzzz Malati, ja tak żartobliwie
gosiar pisze:A moja koncepcja z Wierą, Wieruszką upadła? buuuu...
MarciaMuuu pisze:Malati pisze:MarciaMuuu pisze:A Qua jakoś tak schudł?![]()
Karmisz go jeszcze?
Bo ja się boję, ze On jest chory i chyba dlatego tak schudł... ale jak to napisałaś to go obserwuję bacznie. W tym tygodniu pracuję ale w weekend pójdę na badania krwi. Umrę na zawał do tego czasu.
A jeszcze dziewczynka psia upodobała sobie mnie i Qua jest zazdrosny, i się nabzdyczył. Martwię się o niego ;/
Boooszzzzzzz Malati, ja tak żartobliwie
Georg-inia pisze:MarciaMuuu pisze:Malati pisze:MarciaMuuu pisze:A Qua jakoś tak schudł?![]()
Karmisz go jeszcze?
Boooszzzzzzz Malati, ja tak żartobliwie
wiedziałamwiedziałam, że tak się to skończy - Marcia, masz szlaban na wątek Qua, bo doprowadzasz Malati do napadów paniki
Honey, uuu uu uuu, Sugar, Sugar... kakao z pianką i ptyś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 22 gości