Rysiek, Mefisto, Nikita i Rudi :-) I kosmitka Nora ;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 22, 2008 21:59

No to czekamy na Twoj szczesliwy powrot do domu :D :D :D
A póki co, pozdrow prosze Smoka Wawelskiego :wink: Tez slodki zwierzaczek z niego :wink:

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 23, 2008 10:31

ewaw pisze:...
Oj, tęskni mi się za kociastymi :cry: Rano je widziałam ostatni raz i juz tęsknię :cry: Nie wiem, jak przeżyję bez nich do soboty :placz: :D

No już jeden dzień bliżej do ogonków! Dasz radę :D
Kraków, tak dawno tam nie byłam, a teraz tam tak pięknie podobno. Daaawno nie byłam.
Wracaj szybko :ok:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw paź 23, 2008 10:44

za to powrót będzie miły :D wszystkie ogony rzucą Ci się na kolana :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw paź 23, 2008 21:04

pisiokot pisze:za to powrót będzie miły :D wszystkie ogony rzucą Ci się na kolana :D

Oj chyba nie, niestety... one takie nakolankowe to nie są... Same się na kolanka nie pchają. Ale tak czy siak nie mogę się już doczekać powrotu. Tęsknię za moimi słoneczkami...
A dziś zimno w Krakowie i deszcz padał. Nawet Smok się schował do nory :wink: Jeszcze tylko jutro i zobaczę moje pysie kochane :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt paź 31, 2008 13:10

Co tu tak żadnych nowych wieści nie ma? :D

Nelly

Post » Pt paź 31, 2008 13:12

No właśnie ewaw, co tam u Was? :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt paź 31, 2008 13:16

Przepraszam, zarobiona byłam... Ledwo wróciłam z tego Krakowa, a spadła mi książka do redakcji "na wczoraj"... Nie miałam chwili wolnej :evil:
Komputer w domu wciąż nawala, nie mam jak fotek wstawić...

Postanowiłam za tydzień się przeprowadzić. Bedę miała długi weekend, aż 4 dni wolne, to dobry moment, będę mogła siedzieć w nowym domku z kociastymi. Ale mam stresa z tą przeprowadzką!
Biedne moje koteczki nie wiedzą, co je czeka...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Pt paź 31, 2008 13:18

Ewaw, będzie dobrze! :D

i fajnie, ze pierwsze dni posiedzicie razem :)
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt paź 31, 2008 13:25

milenap pisze:Ewaw, będzie dobrze! :D

Kciukujemy mocno, bo mieszkasz za daleko zeby pomoc inaczej!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 31, 2008 13:32

Dziękujemy za kciuki!!!!!!!!! Na pewno się przydadzą!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

ewaw

Post » Pt paź 31, 2008 13:36

milenap pisze:Ewaw, będzie dobrze! :D

Podpisuję się :D

ewaw i naprawdę nie martw się za mocno o koty. One lepiej zniosą przeprowadzkę niż Ty :wink: Jeszcze TAKI drapak na nie czeka :D
Będą bardzo zaintrygowane i zaciekawione nowym miejscem, obejdą wszystko, obwąchają i poznajdują sobie ulubione miejsca raz dwa, zobaczysz.

Nelly

Post » Pt paź 31, 2008 13:48

Dzięki za słowa wsparcia i za kciuki!!!!!!!!!!!!!

Najbardziej boję się momentu pt. "złapać-zapakować w transporter-przewieźć" Bo jak tu złapać Mefisia, który do transportera daje się wsadzić tylko podstępem, jak śpi??? Jak sobie przypomne, jaka była draka, jak ostatnim razem próbowałam zabrać Mefisia do weta :strach: Dlatego chyba Mefisio pojedzie pierwszy. Bo jak on zobaczy, że transporter w akcji, to nici będą z przeprowadzki...
W ogóle to ja mam tylko 1 transporter... więc będę musiała zrobić z kotami 4 kursy... chyba, że od kogoś pożyczę jakiś transporter, wtedy 2 kursy... ALe będzie cyrk, o matko! :strach:
Obrazek

ewaw

Post » Pt paź 31, 2008 14:30

ewaw pisze:Dzięki za słowa wsparcia i za kciuki!!!!!!!!!!!!!

Najbardziej boję się momentu pt. "złapać-zapakować w transporter-przewieźć" Bo jak tu złapać Mefisia, który do transportera daje się wsadzić tylko podstępem, jak śpi:

Ano, to tak, problem. Ja wiesz, po prostu biorę kota i wsadzam, nigdy nie walczyłam z kotem żeby wszedł ani nigdy nie było protestów choć Maurycy płacze wtedy już żałośnie. Płacze ale nie protestuje. A Estian to jeszcze nie wiem. Tam dał się włożyć bez protestu.

Nelly

Post » Pt paź 31, 2008 14:37

Widzisz, a mój Mefisio dostaje histerii na widok transportera... Ostatnio nawet krew się lała, bo tak się rzucał, że rozwalił sobie nosek. To było straszne. Byłam bezradna - do weta trzeba iść, a za nic nie można kota do budki zapakować... Oj, bedzie sie dzialo :strach:
Obrazek

ewaw

Post » Pt paź 31, 2008 19:02

Słuchajcie, właśnie przeżyłam SZOK! Otóż robiłam dziś zakupy na weekend i tak sobie pomyślałam, że kupię kociastym coś dobrego. Poszłam specjalnie do mięsnego, który normalnie omijam na kilometr, bo jestem wegetarianką. Słabo mi się robiło, ale czego się nie robi dla kotków - zakupiłam dla nich serduszka drobiowe. Przyszłam do domu i od raz wzięłam się za michy. Ładnie to mięsko pokroiłam, drobniutko... Koty na początku były nawet zainteresowane, co też Duża tam robi, zaglądały mi przez ramię. Ja taka zadowolona, że zaraz się rzucą i będą wsuwać, aż miło... Otóż NIC BARDZIEJ BŁĘDNEGO! Postawiłam miseczki, kociaste podeszły, polizały - i na tym koniec tematu! ZERO zainteresowania dla surowego mięska!!! I to nawet Rudi!!! On co prawda w pierwszej chwili, jak zobaczył michę, to tradycyjnie się rzucił. Złapał kawałek mięska, podziamgał, wypluł i poszedł. No wiecie co!!!!!!!!!!! To jest po prostu SZCZYT ROZPUSTY!!!!!!!!!!!!! Żeby koty nie interesowały się surowym mięsem??????????!!!!!!???????!!!!!! O bestie! A jak tak chciałam dać im coś EXTRA! Dobrze, że jutro Wszystkich Świętych - jadę do Mamy na cmentarz, tam jest dużo bezdomniaczków, to im zawiozę. One podobno serca lubią. A moimi kocistymi jestem ZDEGUSTOWANA TOTALNIE!!!!!!!!! O proszę, Mefiś właśnie wsuwa chrupki... No tak, sama sobie zgotowałam ten los, tylko Hillsa im kupuję, to mam... rozpuszczone bestie!!!
Obrazek

ewaw

[poprzednia][następna]