Mój piąty kot - barbarzyńska Salome - Ziemowit moja miłość

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2007 13:56

kalair pisze:
ziemowit pisze:
kalair pisze:Ale zdziwko! Widać poczuła sie zaskoczona.. :D :D
:lol:
to zdjęcie wylądowało kiedyś na forum takim od fotografii i modelek i uruchomiło w moją stronę falę nienawiści :ryk:

A! Bo tam się nie znają.... :mrgreen:... na prawdziwych modelkach... :D
prawda? 8)
...ale w końcu - kociak to kociak :P

choć te futrzaste jednak mniej kapryszą :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Wto gru 11, 2007 14:08

ziemowit pisze:
kalair pisze:
ziemowit pisze:
to zdjęcie wylądowało kiedyś na forum takim od fotografii i modelek i uruchomiło w moją stronę falę nienawiści :ryk:

A! Bo tam się nie znają.... :mrgreen:... na prawdziwych modelkach... :D
prawda? 8)
...ale w końcu - kociak to kociak :P

choć te futrzaste jednak mniej kapryszą :lol:

Hi, hi hi.. A to może być mylne... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 11, 2007 18:43

ziemowit pisze:

ZAWIśCI Ziemowicie, ZAWIśCI .....

A propos auta (tego g... w błyszczącym dresie :evil: ) to dzisiaj było gorzej- musiałam porzucić.... Stoi sobie na rogu Łęczyckiej i Przybyszewskiego- jak tam będziecie nie zapomnijcie kopnąć gnojka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"bezradna blądi, z zepsutym samochodem i stęskniona za mężem" - mhmmmm zapamiętam, zapamiętam :evil: Ziemowit- a grzybowej byś nie zjadł :wink:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto gru 11, 2007 21:46

Slonko_Łódź pisze: Ziemowit- a grzybowej byś nie zjadł :wink:
Ty nie bądź taka Lukrecja :D

Slonko_Łódź pisze: A propos auta (tego g... w błyszczącym dresie :evil: ) to dzisiaj było gorzej- musiałam porzucić.... Stoi sobie na rogu Łęczyckiej i Przybyszewskiego- jak tam będziecie nie zapomnijcie kopnąć gnojka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
trzeba było dryndnąć, niedaleko - pewnie jakby poczuło autko męską ręke, to by ruszyło :P
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Śro gru 12, 2007 7:04

ziemowit pisze:pewnie jakby poczuło autko męską ręke, to by ruszyło :P

Ziemowit proszę podaj mi wyniki totka z następnej soboty :roll: Bo ja na waciki nie mam..... :wink: Miłkowi oczywiście ruszyło :twisted: :twisted: :twisted: Nie będę pisać co ten szowinista powiedział o przyczynach bo bym musiała dwie porcje grzybowej przygotować...... Byłaby Lukrecja kwadrat :wink:

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Śro gru 12, 2007 9:47

Slonko_Łódź pisze: Miłkowi oczywiście ruszyło :twisted: :twisted: :twisted: Nie będę pisać co ten szowinista powiedział o przyczynach
tak subtelnie zasugeruję, że zamiast szafować grzybkami to może po prostu pogódź się z tym, że świat jest zbudowany tak, że są mężczyźni i kobiety, różnią się pod kilkoma względam i wtedy nie zabrzmi pejoratywnie zdanie
Slonko_Łódź pisze: "bezradna blądi, z zepsutym samochodem i stęskniona za mężem" - mhmmmm zapamiętam, zapamiętam :evil:
i i to jest piękne :D

...bo nawet samchód pogodził się z tym "szowinizmem" :P

ziemowit

Post » Śro gru 12, 2007 17:24

ziemowit pisze:...bo nawet samchód pogodził się z tym "szowinizmem" :P

Różnice to już jakiś czas temu dostrzegłam :wink: A samochód to zobaczymy jaki będzie pogodzony jak go roztłukę młotkiem w drobny pył :twisted: To będzie piękny happening- everybody's invited :wink: Zrobię z niego wersję do schowania pod szafką w kuchni :twisted: :twisted: :twisted:

A co z wynikami totka ? :roll:

Slonko_Łódź

Post » Śro gru 12, 2007 20:14

Slonko_Łódź pisze: Różnice to już jakiś czas temu dostrzegłam :wink:
widać wraz ze zdarzeniami typu "zepsuty samochód" pogłębia się percepcja tych różnic :P
Slonko_Łódź pisze: A samochód to zobaczymy jaki będzie pogodzony jak go roztłukę młotkiem w drobny pył :twisted: To będzie piękny happening- everybody's invited :wink: Zrobię z niego wersję do schowania pod szafką w kuchni :twisted: :twisted: :twisted:
patrzę dziś - a tu z brzekiem ostróg zajeżdża rumak polonez, niczym burza (taka polska, nie pustynna), potem posłusznie auteczko odpala i rusza z kopytka z powrotem

no i zgadnijcie - kto prowadził? :P

Slonko_Łódź pisze: A co z wynikami totka ? :roll:
nie są tak oczywiste, jak powyższa zgadywanka :P

ziemowit

Post » Czw gru 13, 2007 7:34

ziemowit pisze: patrzę dziś - a tu z brzekiem ostróg zajeżdża rumak polonez, niczym burza (taka polska, nie pustynna), potem posłusznie auteczko odpala i rusza z kopytka z powrotem

no i zgadnijcie - kto prowadził? :P

Oj, życie Ci niemiłe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: Dobrze, że wszyscy trzeźwo myślący od razu dostrzegą, iż historia ta, choć muśnięta patosem, jest jednak całkowicie nieprawdopodobna- widział ktoś kiedyś POLONEZA NICZYM BURZA??????? Z 5-oma koniami mechanicznymi to nie rumak tylko raczej nasza szkapa :wink:

Slonko_Łódź

Post » Czw gru 13, 2007 20:19

Slonko_Łódź pisze: Oj, życie Ci niemiłe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
no, właśnie z tą grzybową - to u nas jemy, czy u Was?
...bo u nas to barszczyk czerwony będzie :D

ziemowit

Post » Pt gru 14, 2007 8:27

WITAM ZIEMOWITKI, I BIEDNą CYKOSIE :D :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 14, 2007 13:26

"Biedna" Cykosia w nocy kazała sobie dawać jeść... ale nie tak zwyczajnie - do miseczki
trzeba było nasypać chrupków pod mordkę i poprosić :D

W międzyczasie wszystkie czarne koty w okolicy oberwały łapą po łebkach 8O
Potem kazała wyrzucić Florkę z koszyka, żeby miała swoje miejsce ta "bidulka, chorusia" Cykosia.
Potem wylazła z koszyka i tak sobie chodziła, jak ta święta krówka...

Potem poszliśmy spać, koło 5 bo uznaliśmy, że "leczenie" na dziś zakończone :roll:

a tu tapetka z biduleńką Cykosią :lol:
Obrazek
kliknąć na obrazek - otworzy się link z zipem, w środku bitmapa 1280x1024

ziemowit

Post » Pt gru 14, 2007 13:57

ziemowit pisze:"Biedna" Cykosia w nocy kazała sobie dawać jeść... ale nie tak zwyczajnie - do miseczki
trzeba było nasypać chrupków pod mordkę i poprosić :D

W międzyczasie wszystkie czarne koty w okolicy oberwały łapą po łebkach 8O
Potem kazała wyrzucić Florkę z koszyka, żeby miała swoje miejsce ta "bidulka, chorusia" Cykosia.
Potem wylazła z koszyka i tak sobie chodziła, jak ta święta krówka...

Potem poszliśmy spać, koło 5 bo uznaliśmy, że "leczenie" na dziś zakończone :roll:

a tu tapetka z biduleńką Cykosią :lol:

Obrazek
kliknąć na obrazek - otworzy się link z zipem, w środku bitmapa 1280x1024

No mówiłam!? Przecież ewidentnie widać, że kotecek niedopieszczony jakiś...
:mrgreen: :mrgreen:
A jedzenie w nocy-u nas 4.00 -to akurat norma-kota ma prawo! :twisted:

Jest cudna! Wygłaszczcie ją mocno!! :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 14, 2007 14:01

Tapetke mam oczywiście! :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon gru 17, 2007 6:58

I jak Cykosia? Biedne piękne Sreberko....

Slonko_Łódź

[poprzednia][następna]