wincencja pisze:
Agniecha, poważnie ?:) O kurcze, hormony, psychika, Kota nie wie co się dzieje i dlatego pewnie jest taka podłamana
Poważnie

A.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wincencja pisze:
Agniecha, poważnie ?:) O kurcze, hormony, psychika, Kota nie wie co się dzieje i dlatego pewnie jest taka podłamana
agal pisze:PoważnieI było to o tyle śmieszne, że Imka - mama Dafiego karmiła kocięta do ok. 10 tyg, potem uciekała przed małymi. Potem Dafi przesiadł się do Javki, która miała 2 miesiące młodsze kocięta. Ale pędziłam go od niej, bo to były małe kluseczki, a on był wielkim klocem. WIęc zaczął przychodzić do Naluni, któa już wtedy była kastratką. Ona go wylizywała, wylizywała, a on zaczął szukać u niej jakiego cyca-pocieszyciela
I w efekcie ssał ją przez ładnych kilka miesięcy. Miała jeden cycek taki wyglumany. Teraz niczym nie różni się od pozostałych. Od całej hostorii minęło 6 lat, Nalunia ma się raczej dobrze, Dafi też. Choć niestety ona się go boi i dlatego mieszka u chłopaków w pokoju
A.
tomoe pisze:wiesz co, ja się cały czas zastanawiam, jakim cudem Ty tyle czasu się bez kota uchowałaś - przecież jesteś wręcz modelowym przypadkiem idealnej włascicielki kota!
stanami dołkowymi Koty się nie przejmuj, każdy może miec gorszy tydzień...
wincencja pisze:A teraz waga:
Kota 1 czerwca 2004 roku
- 3,65 kg
Kota nieźle przytyła i w związku z tym idziemy na diete
Bakcyl urodzony 21 marca 2005 roku
- 1,85 kg
maugos pisze:Hej Wi, dlaczego nie dajesz znaku zycia??? czyzby tak pochlonely Cie wakacje...??
Kaska pisze:Wi - przebadaj Malego Bakcyla - szybka diagnoza to polowa sukcesu
I wiem, ze forum wyglada jak towarzystwo chorych kotow - ale to dlatego, ze o tych zdrowych mniej sie pisze![]()
Ja mialam podobne leki na poczatku - zanim nie zauwazylam tej prostej prawidlowosci.
Poza tym koty forumowe sa zazwyczaj szybko i sprawnie diagnozowane w stanach, gdy wiekszosc kociakow nawet nie jest podejrzewana o chorobe - dzieki czemu szybko wdrozone leczenie ma szanse zapobiec powazniejszym problemom.
kciuki za towarzystwo kocie i za Was![]()
![]()
Kaska pisze:fajnie czytac dobre wiesci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Nul i 23 gości