Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Chciałam Wam jeszcze napisać ,ze chyba mamy w pobliżu jeszcze inne małeTym razem to ptaszki modraszki. Wieczorami widać duze poruszenie przy budce, którą Wam pokazywałam, dorosłe wlatują i wylatują co chwilę z budki
Nie wiem jak jest w dzień, bo musiałabym stać cały czas przy oknie i obserwować, ale wieczorem jak siedzę i oglądam tv to je widzę, bo okno mam na wprost i widok na budkę.
madrugada pisze:Piękne maluszki, mir.ka.
Oby znalazły dobre domy, a najlepiej wspólny.
A Olinka ma przepiękną strzałkę na nosie
ewar pisze:Moja ruda Gucia też nie ma instynktu macierzyńskiego, odchodzi, po prostu, nie syczy, nie paca łapą. Pozostałe koty są wręcz zachwycone, kiedy jakiś nowy tymczas się pojawia. Od czego to zależy? Nie mam pojęcia.
Małe są urocze![]()
madrugada pisze:mir.ka pisze:Chciałam Wam jeszcze napisać ,ze chyba mamy w pobliżu jeszcze inne małeTym razem to ptaszki modraszki. Wieczorami widać duze poruszenie przy budce, którą Wam pokazywałam, dorosłe wlatują i wylatują co chwilę z budki
Nie wiem jak jest w dzień, bo musiałabym stać cały czas przy oknie i obserwować, ale wieczorem jak siedzę i oglądam tv to je widzę, bo okno mam na wprost i widok na budkę.
Cudnie. TO chyba lepsze niż telewizja
Nul pisze:madrugada pisze:Piękne maluszki, mir.ka.
Oby znalazły dobre domy, a najlepiej wspólny.
A Olinka ma przepiękną strzałkę na nosie
Jedno, ale piękne
ewar pisze:Na parterze bloku przy jednej z głównych ulic, na balkonie pojawiła się metalowa, bardzo estetyczna krata. Musiała kosztować majątek. Pomyślałam, że ktoś obawia się złodziei. Otóż, to nie to. Wczoraj zobaczyłam jak młody człowiek instaluje wypasiony drapak do samego sufitu, a na balkonie siedzi sobie krówek. Może tam jest więcej kotów, ale widziałam tylko tego jednego. Okno balkonowe było otwarte i widziałam na ławie kubek w kocie wzory. Jacyś kociozakręceni ludzie to być muszą , dość niezwykłe to jak na moją miejscowość.
Kocim dziewczynkom bardzo kibicuję i życzę fantastycznego WSPÓLNEGO domku![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości