Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka w DT :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 27, 2021 10:12 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Chciałam Wam jeszcze napisać ,ze chyba mamy w pobliżu jeszcze inne małe :D Tym razem to ptaszki modraszki. Wieczorami widać duze poruszenie przy budce, którą Wam pokazywałam, dorosłe wlatują i wylatują co chwilę z budki :D Nie wiem jak jest w dzień, bo musiałabym stać cały czas przy oknie i obserwować, ale wieczorem jak siedzę i oglądam tv to je widzę, bo okno mam na wprost i widok na budkę.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 27, 2021 10:16 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

mir.ka pisze:Chciałam Wam jeszcze napisać ,ze chyba mamy w pobliżu jeszcze inne małe :D Tym razem to ptaszki modraszki. Wieczorami widać duze poruszenie przy budce, którą Wam pokazywałam, dorosłe wlatują i wylatują co chwilę z budki :D Nie wiem jak jest w dzień, bo musiałabym stać cały czas przy oknie i obserwować, ale wieczorem jak siedzę i oglądam tv to je widzę, bo okno mam na wprost i widok na budkę.

Cudnie. TO chyba lepsze niż telewizja :)
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Nie cze 27, 2021 10:39 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

madrugada pisze:Piękne maluszki, mir.ka.
Oby znalazły dobre domy, a najlepiej wspólny.

A Olinka ma przepiękną strzałkę na nosie :)

Jedno, ale piękne :)
Ups, znów źle zacytował na telefonie! :(
Ostatnio edytowano Nie cze 27, 2021 14:27 przez Nul, łącznie edytowano 1 raz
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Nie cze 27, 2021 11:39 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

ewar pisze:Moja ruda Gucia też nie ma instynktu macierzyńskiego, odchodzi, po prostu, nie syczy, nie paca łapą. Pozostałe koty są wręcz zachwycone, kiedy jakiś nowy tymczas się pojawia. Od czego to zależy? Nie mam pojęcia.
Małe są urocze :1luvu: :1luvu:

Ja też nie mam, bo nawet Elenka, która miała kociaki nie była nigdy zachwycona małymi.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie cze 27, 2021 11:42 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

madrugada pisze:
mir.ka pisze:Chciałam Wam jeszcze napisać ,ze chyba mamy w pobliżu jeszcze inne małe :D Tym razem to ptaszki modraszki. Wieczorami widać duze poruszenie przy budce, którą Wam pokazywałam, dorosłe wlatują i wylatują co chwilę z budki :D Nie wiem jak jest w dzień, bo musiałabym stać cały czas przy oknie i obserwować, ale wieczorem jak siedzę i oglądam tv to je widzę, bo okno mam na wprost i widok na budkę.

Cudnie. TO chyba lepsze niż telewizja :)

Oczywiscie, znacznie ciekawsze. A jeszcze biegające małe kocice do kompletu, to nic więcej nie potrzeba, zeby byc zadowolonym :D
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 27, 2021 11:43 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Nul pisze:
madrugada pisze:Piękne maluszki, mir.ka.
Oby znalazły dobre domy, a najlepiej wspólny.

A Olinka ma przepiękną strzałkę na nosie :)

Jedno, ale piękne :)

Było drugie podejście, ale też nie wyszło tak jak bym chciała. No nic polujemy dalej na fajne ujęcia.
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 27, 2021 11:52 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

tym razem Daisy asystowała
Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 27, 2021 11:55 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Inusia
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 27, 2021 11:57 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Olinka
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 27, 2021 13:14 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Na parterze bloku przy jednej z głównych ulic, na balkonie pojawiła się metalowa, bardzo estetyczna krata. Musiała kosztować majątek. Pomyślałam, że ktoś obawia się złodziei. Otóż, to nie to. Wczoraj zobaczyłam jak młody człowiek instaluje wypasiony drapak do samego sufitu, a na balkonie siedzi sobie krówek. Może tam jest więcej kotów, ale widziałam tylko tego jednego. Okno balkonowe było otwarte i widziałam na ławie kubek w kocie wzory. Jacyś kociozakręceni ludzie to być muszą , dość niezwykłe to jak na moją miejscowość.
Kocim dziewczynkom bardzo kibicuję i życzę fantastycznego WSPÓLNEGO domku :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie cze 27, 2021 14:25 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

ewar pisze:Na parterze bloku przy jednej z głównych ulic, na balkonie pojawiła się metalowa, bardzo estetyczna krata. Musiała kosztować majątek. Pomyślałam, że ktoś obawia się złodziei. Otóż, to nie to. Wczoraj zobaczyłam jak młody człowiek instaluje wypasiony drapak do samego sufitu, a na balkonie siedzi sobie krówek. Może tam jest więcej kotów, ale widziałam tylko tego jednego. Okno balkonowe było otwarte i widziałam na ławie kubek w kocie wzory. Jacyś kociozakręceni ludzie to być muszą , dość niezwykłe to jak na moją miejscowość.
Kocim dziewczynkom bardzo kibicuję i życzę fantastycznego WSPÓLNEGO domku :ok: :ok: :ok:

fajnie ma ten kotek
Obrazek

mir.ka

Post » Pon cze 28, 2021 0:07 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

mir.ka pisze:Inusia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jaka śliczna Inusia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon cze 28, 2021 0:08 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

mir.ka pisze:Daisy też była zaciekawiona co to kręci się koło Rudzi :lol:
Obrazek

Najbardziej zainteresowane są maluchy - chciałyby mieć takę Mamę :D
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pon cze 28, 2021 0:09 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

mir.ka pisze:No i z całej sesji zdjęciowej małych mam tylko jedno zdjęcie Olinki
Obrazek

O, i portret Olinki jest! :201461 :1luvu:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Wto cze 29, 2021 10:31 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

jolabuk5 pisze:
mir.ka pisze:Daisy też była zaciekawiona co to kręci się koło Rudzi :lol:
Obrazek

Najbardziej zainteresowane są maluchy - chciałyby mieć takę Mamę :D

miały ochotę wtulić sie w to puchate futerko, ale nic im z tego nie wyszło biednym :(
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]