to strasznie niesprawiedliwe!!! taki wspaniały, dobry kot, tyle lat bezdomny, teraz kochany, zaopiekowany, szczęśliwy... dlaczego tak krótko, tak niespodziewanie, w cierpieniu?! los bywa podły. Mruczusiu...
Czy tworzenie się kamieni w pęcherzu to może być konsekwencja mocno zmineralizowanej wody do picia? Czy używacie filtrów ? Znalazłam ten wątek viewtopic.php?f=1&t=7476&start=15 Podobno dodanie do wody kilku kropel cytryny zapobiega tworzeniu się kamieni ale najpierw trzeba zrobić badanie moczu bo zamiast struwitów możemy dorobić się szczawianów.
Zycie jest podle...i nieprawiedliwe ciagle tylko bol,leczenia,smutki,tej radosci tak malo tak sie cieszylam z dobrego domu Mruczusia dobrze,ze chociaz ostanie chwile swego zycia byl otoczony miloscia Mruczusiu tak bardzo mi przykro,tak bardzo
Dopiero się dowiedziałam od Arcany ,ewar jest mi tak bardzo,bardzo,bardzo przykro... tyle mu pomogłaś,tyle starań,taki cudowny dom i szczęście dla Mruczusia. I taka krótka radość w nim. Bardzo Ci współczuję Dobra Kobieto
Mruczusiu [*],koteńku tak bardzo podobny do moich burasków (Warbudki,MisioKota), niesamowity smutek...