KatS pisze:Dzień dobry Ineczko, miłego dnia, mimo że to poniedziałek!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Dzień dobry Ineczko, miłego dnia, mimo że to poniedziałek!
Ewa L. pisze:A ja lubię poniedziałki zwłaszcza jak mam wolne
MB&Ofelia pisze:Nie mam wolnych poniedziałków
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Masz piąkne i mądre oczki.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:agusialublin pisze:No to ja skoczę sie zważyć![]()
![]()
![]()
I co wyszło?
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Moja waga sie popsuła![]()
co na nią wejdę to stanowczo za dużo pokazuje![]()
![]()
jak byłam u veta z kotem to też na ich wagę weszłam, no i ich waga też popsuta![]()
![]()
![]()
Wagi są gupie
no właśnie Inusia, gupie te wagi i już![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No to ja skoczę sie zważyć![]()
![]()
![]()
I co wyszło?
no laska ze mnie, normalnie torpeda![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Wy se nie żartowujcie z Ineczki. Wcale nie jezd łatwo nasiusiać na kapcie Dużej. Trudno się celuje i nie ma czym zasypać.
Ineczko, tak se myślę, że zamiazd siusiać do kapciów może lepsiej ugryznąć Dużą w nosa?
Książniczka Ofelja
Albo w uchoFajny pomysł
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Wy se nie żartowujcie z Ineczki. Wcale nie jezd łatwo nasiusiać na kapcie Dużej. Trudno się celuje i nie ma czym zasypać.
Ineczko, tak se myślę, że zamiazd siusiać do kapciów może lepsiej ugryznąć Dużą w nosa?
Książniczka Ofelja
Albo w uchoFajny pomysł
Ineczko. W ucho lepsiej nie. Bo jak jej się spsuje ucho to nie usłyszy, jak kotek będzie chciał amciu albo na bałkonu!![]()
Książniczka Ofelja rozsądmna
FElunia pisze:W nos też nie polecam. Niedawno ugryzłam w nos moją Dużą, aż jej świeczki w oczach stanęły i straaaaasznie się na mnie obraziła. Dwa dni nie dostawałam smaczków!
Pozdrawiam
Felicita
KatS pisze:Ja też sądzę że wagi są głupie i w ogóle ostatnio wszystkie wadliwe. Jeszcze paręnascie lat temu tak dobrze ważyły, a teraz co jedna to gorsza od poprzedniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości