Już wyjechałaś z domciu? Nacieszyłaś się kocikami?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze::201413
joannawiśniewska pisze::P Witaj MoniczkoWidzisz jak mnie koleżanka wnerwia i bądź tu spokojny człowieku....
![]()
Już wyjechałaś z domciu? Nacieszyłaś się kocikami?
joannawiśniewska pisze:kalair pisze::201413
Hah a to co ma być? Już nic z tego nie wiem...Może pani jaśniej blondynce wyjaśnić
MonikaMroz pisze:joannawiśniewska pisze:kalair pisze::201413
Hah a to co ma być? Już nic z tego nie wiem...Może pani jaśniej blondynce wyjaśnić
Bożenka odprawia taniec wnerwiania
joannawiśniewska pisze:MonikaMroz pisze:joannawiśniewska pisze:kalair pisze::201413
Bożenka odprawia taniec wnerwiania
No bardzo ją to cieszy...
Wracasz na stałe do domu? Gdzieś u Ciebie doczytałam....
joannawiśniewska pisze:
I tak się skończoło moje skakanie...ale nie spadłem
Moli25 pisze:Ja nie znam smaku sklepowego, bo to nie jest miód prawdziwy- wiecznie płynny. Ja mam wszystkie miody juz skrystalizowane a jedynie najlepszy jak dla mnie wrzosowy jest lejący jeszcze
joannawiśniewska pisze:
Dino i Alis
klaudiafj pisze:<3![]()
Ale one się kochają
![]()
![]()
![]()
Ja też sobie bez moich kotów nie radzę, tęsknię, płaczę i wydzwaniam pytać, co robią, co zjadły, jak się czują. Ale to rzadkość, bo nie wyjeżdżam przez nie praktycznie wcale.
Dobranoc Asiu, Dino, Alis i Shazo
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Ja nie znam smaku sklepowego, bo to nie jest miód prawdziwy- wiecznie płynny. Ja mam wszystkie miody juz skrystalizowane a jedynie najlepszy jak dla mnie wrzosowy jest lejący jeszcze
ja lubię jeść taki skrystalizowany miód łyżeczką mniam mniam
wrzosowy jest chyba najlepszy, teraz mam jeszcze trochę akacjowego i a następny planuję kupić sobie nawłociowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuza i 98 gości