A odczucia wobec nowego miau mam mieszane: stara forma graficzna mi bardziej pasi, ale na czacie też hulam

Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie nawet żarełko nie było złe. Wzięłam dorsza, warzywka na parze z białym sosem i frytki.
a warzywka bez sosiku mają?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie nawet żarełko nie było złe. Wzięłam dorsza, warzywka na parze z białym sosem i frytki.
Jasne że tak i nawet pytają jaką wersję sobie życzę.
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewuś,przeskanuj sobie komp,powywalaj historię
CHyba,ze dostawca interneta sobie jajca robi,albo dużo luda pisze nie wiem.Najpierw przeskanuj co się da i powywalaj co się da![]()
![]()
![]()
![]()
Przemiotłam wczoraj jak mi radziłaś ale nic to nie zmieniło nadal muliło i kilkanaście minut otwierało odpowiedz i drugie tyle wysyłało.
O,to już nie wiem co to mogło byćmir.ka pisze:
z czatu to chyba nikt nie korzysta, nie wiadomo po co to jest, albo moze z czasem zacznie się korzystać
Ja czasem korzystam jak mam więcej czasu,dzisiaj trochę się ogarnęłam,to go włączęmir.ka pisze:
nie trzeba mieć w planach , zeby tam coś kupić, zawsze coś się trafi fajnego
Tam nieraz są fajne rzeczy.My kiedyś pojechaliśmy w dokładnym celu,kupienia dech obrotowej,na stronie było,że dostępna.w sklepie okazało się,że zonk
ALe kupiłam za to inne przydatne mi pierdółki
No,kawałek jest tam,coś tam trochę znam Łodzi
I hej Gwiazdki![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie nawet żarełko nie było złe. Wzięłam dorsza, warzywka na parze z białym sosem i frytki.
Jasne że tak i nawet pytają jaką wersję sobie życzę.
to Ty tam jesteś częstym gościem
AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia! a ja tez juz mam stare forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia! a ja tez juz mam stare forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzę że większość z nas woli starą wersję i do niej wraca.
MaryLux pisze:Pogodę też mam dziwną.
A odczucia wobec nowego miau mam mieszane: stara forma graficzna mi bardziej pasi, ale na czacie też hulam
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia! a ja tez juz mam stare forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzę że większość z nas woli starą wersję i do niej wraca.
dokladnie! tez przejrzalam kilka watkow i mnostwo ludzi chetniej wraca do starej wersji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 211 gości