WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 29, 2014 18:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Mówcie co chcecie - mi do tego kota pasuje imię Bonifacy.
Nie wiem czemu, ale pasuje.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto kwi 29, 2014 19:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Wiosna przyszła, dziouchy giną.
Najpierw kfiatek, teraz ab...
Cyganie porywają, czy co?
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Wto kwi 29, 2014 20:41 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Zosik pisze:ab. - wywołuję Cię do tablicy. :mrgreen:

Czy ruska mafia ukradła fanta dla Reginy S.?
Albowiem nadal nie dostała ona fanta swego, a czeka i nóżkami przebiera!

Odpowiadam oficjalnie:
Fanta miał wysłać mój mąż i obiecał, że to uczyni, po czym zabrał go do samochodu.
Ja po tylu latach małżeństwa nadal wierzę w to co on obieca (a podobno człek uczy się na błędach, widać ja nie...).
Dzisiaj zapytany ile za przesyłkę przyznał się na łożu tortur, że zapomniał i obiecał, że jutro rano pośle.
Nie wiem czy mogę mu wierzyć, ale chyba nie mam wyjścia.
Na pocieszenie mogę tylko dodać, że jest tam cały litr, a nie 0,7 więc może Regina S. wybaczy?

Edit:
Ruska mafia nie pije, ona zakopuje każdy procent w stanie płynnym.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto kwi 29, 2014 21:11 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Powinna wybaczyć, zwłaszcza, jak tego litra wypije.
Wtedy dużo i wielu osobom się wybacza.
Ja tak mam. :mrgreen:

Niestety, ja swojemu też czasem nadal wierzę, chociaż i tak wiadomo, że się nie wywiąże.
Ot - życie.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto kwi 29, 2014 22:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Bonifacy lepsze niż Ferdynand i Szandor.
A może Patrycy? Bo on do Maurycego podobny, a Maurycy i Patrycy idą u mnie w parze.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro kwi 30, 2014 6:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Mnie się też Bonifacy podoba, a Szandor ( daruj KW ) nijak nie ....
Ferdek był w nmojej uubionej książce. Ferdynand miał na imię taki jeden obłędnie przystojny facet z młodosci. Dobrze mi się kojarzy.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro kwi 30, 2014 7:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

A ja nadal przy Ferdyczku :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro kwi 30, 2014 7:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Szandor :D nie gniewajcie się.

Ferdynand też mi się dobrze kojarzył.
No ale ... demoniczny SZANDOR " bedzie OK"
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro kwi 30, 2014 8:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Może być i Szandor - i tak jest kochany :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro kwi 30, 2014 19:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Szanowne Panie - jeżeli jest trochę kaski z bazarku to może pomożemy spłacić Dorcii44 rachunek za leczenie Narcyza [*], biednego persiątka któremu się nie udało?

edit: tu jest o nim napisane
viewtopic.php?f=1&t=161758&start=225

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro kwi 30, 2014 19:27 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Jek zobaczymy ile nam zostanie po całkowitym obrobieniu Herezji i Swietłany Beżownej. Jak zostanie to czemu nie?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro kwi 30, 2014 19:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Uprzejmie donoszę, iż z bazarku mamy w kasie 562zł.

Edit: Jeżeli sobie życzycie - mam całe szczegółowe kto, co i ile. :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro kwi 30, 2014 19:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

Neigh pisze:Jek zobaczymy ile nam zostanie po całkowitym obrobieniu Herezji i Swietłany Beżownej. Jak zostanie to czemu nie?

Super! Jakby co to możey popełnić kolejny bazarek, zwłaszcza że napotkała w czeluściach "spiżarni" kolekcjonerskie egzemplarze, nawet kilkuletnie. 8) I teraz szykuję tzn. ozdabiam do nich opakowania (decoupage na szkle).

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro kwi 30, 2014 20:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-pers dziki u Moniki!

[quote="Jek"]Szanowne Panie - jeżeli jest trochę kaski z bazarku to może pomożemy spłacić Dorcii44 rachunek za leczenie Narcyza [*], biednego persiątka któremu się nie udało?

Noooooo...., bidulek :(

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Śro kwi 30, 2014 23:06 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-stan lekkiego szoku...

Nawet nie wiedziałam o nim...bida taka...i go nie ma...
Jak nam zostanie to pomożemy,pers perski peresem jest wszak...

Jestem wyjechana. I powiem szczerze ,ze w świetle ostatnich wydarzeń nie mam serce do tego forum. Miałam bowiem wrażenie, ze na tym wątku króluje rozum, pragmatyzm, solidarność kocio-kocią oraz kura wychodząca.
Rozsądek miał być nam swiatelkiem w ciemnocie...
I miałyśmy się wzajemnie uczyć jedna od drugiej by lepiej pomagać kotom.

Myliłam się.
Durnam.

Nie chce robić nikomu przykrości ,wiec chwilowo milkną, jak tylko uda mi się domknac usta a moja żuchwa powróci na swoje miejsce napisze cosik.
O ile mi wiadomo problemy z domknieciem mam nie tylko ja, zatem : niech kura będzie z Wami !!
Ostatnio edytowano Czw maja 01, 2014 10:19 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia][następna]