Moderator: Estraven

Miraclle pisze:Az mam nerw jak czytam o tym głupich krowach![]()
![]()
![]()
![]()
Kaśka może wszystko, a Ty nic...
Niby czemu, płacisz za mieszkanie tak samo jak ona.
Normalnie poszłabym do nich i puściła taką wiązankę, że ulotniły by się w pięć sekundgłupie s...
![]()
Jak po kąpieli dalej będą siedzieć to je po chamsku wyproś, albo powiedz jutro Kaśce co o tym myślisz i zrób jej mega imprezę![]()
Rany z kim Ty Madzia musisz mieszkać, nie dość, że to klasy nie ma, kultury osobistej, hołota normalnie hołota![]()
Aż mi Ciebie żal i Perełki również
) Spilett pisze:Jestem ♥
Posiedziałabym dłużej, ale Perełeczka zaczęła płakuniać to wylazłam i dałam jej mięsko ♥
Beata przyszła i się tłucze w kuchni więc Perełek płaka i chce wyjść, ale dziś lubię Beatkę bo w porównaniu z pannami Szczepańskimi to dziś anioł (bo jej nie było cały dzień)
A teraz piję Reddsa przez słomkę i zażeram ciasteczka
.A ciasio na zagrychę kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:Jestem ♥
Posiedziałabym dłużej, ale Perełeczka zaczęła płakuniać to wylazłam i dałam jej mięsko ♥
Beata przyszła i się tłucze w kuchni więc Perełek płaka i chce wyjść, ale dziś lubię Beatkę bo w porównaniu z pannami Szczepańskimi to dziś anioł (bo jej nie było cały dzień)
A teraz piję Reddsa przez słomkę i zażeram ciasteczka
Ze niby przez słomkę mocniej kopie?????![]()
![]()
.A ciasio na zagrychę
Spilett pisze:Oj nie, bo jeszcze się france domyślą i będzie mi Kaśka kazać oddać kotka albo się z nią wyprowadzić
Spilett pisze:Ja wcale nic nie chcę z nimi pić - nie moje klimaty.
A o ich kulturze może świadczyć fakt, że jak poszłam do kuchni po miseczkę to wszystkie tam siedziały, żadna nawet nie mruknęła 'cześć'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości