zabers pisze:casica pisze:Opowiedz Ola co to było za ciasto, nie żebym zazdrościła, ale Justynowi opowiem
Placek drożdżowy ze śliwkami i okruszkami. Wierzch oprószony cukrem waniliowym.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:casica pisze:Opowiedz Ola co to było za ciasto, nie żebym zazdrościła, ale Justynowi opowiem
MariaD pisze:zabers pisze:casica pisze:Opowiedz Ola co to było za ciasto, nie żebym zazdrościła, ale Justynowi opowiem
że mnie tam nie było
zabers pisze:MariaD pisze:zabers pisze:casica pisze:Opowiedz Ola co to było za ciasto, nie żebym zazdrościła, ale Justynowi opowiem
że mnie tam nie było
śliwki nie znikają z powierzchni ziemi wraz z końcem sierpnia
anulka111 pisze:A jaka karkowke i uczte wyprawila dalia ajajaaaj![]()
MariaD pisze:zabers pisze:MariaD pisze:zabers pisze:casica pisze:Opowiedz Ola co to było za ciasto, nie żebym zazdrościła, ale Justynowi opowiem
że mnie tam nie było
śliwki nie znikają z powierzchni ziemi wraz z końcem sierpnia
I to mnie trzyma przy życiu.
anulka111 pisze:A jaka karkowke i uczte wyprawila dalia ajajaaaj![]()
MariaD pisze:zabers pisze:casica pisze:Opowiedz Ola co to było za ciasto, nie żebym zazdrościła, ale Justynowi opowiem
że mnie tam nie było
Malk pisze:MariaD pisze:zabers pisze:casica pisze:Opowiedz Ola co to było za ciasto, nie żebym zazdrościła, ale Justynowi opowiem
że mnie tam nie było
ja byłam parę tygodni wcześniej. Też dawali placek. Zabersowe placki to mniut-malyna
Thorkatt pisze:i jeszcze przepis od zabersa mi przyjdzie na ten placek. z kruszonką.
Thorkatt pisze:Córka wmawia właśnie kotom, że w przeciwieństwie do niej nie potrzebują poduchy
anulka111 pisze:A nie mowilam? Moje juz lezaly na poduszce od zabersa i Rysio wpasowywal sie w poslanko- mysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości