I jak dzisiejsza rozmowa ???
Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Hej
I jak dzisiejsza rozmowa ???
?

mir.ka pisze:Byłam z Gacuchą u weta . Łapy w porządku , nie ma żadnych uszkodzeń . Mogą być zmiany reumatyczne i dlatego czasem kuleje .
a może łapki brzuszka nie mogą unieść
barbarados pisze:Dobra . Podwyżka pewnie też , niewielka ale zawsze . Egzamin na operatora w styczniu . Dostałam propozycję dalszego przecierania szlaków . Jako pierwsza baba w firmie jestem od dwu lat operatorem paletyzacji . Egzamin to tylko formalność . Od nowego roku mam iść się uczyć i przecierać szlaki , a raczej robić dalej rewolucję na maszynę , gdzie jeszcze kobiety nie pracowały . Wachałam się , bo kocham moją paletyzację . Ale jak coś mogę na nią wrócić .

barbarados pisze:Powinnam dać radę

barbarados pisze:Powinnam dać radę

barbarados pisze:Dobra . Podwyżka pewnie też , niewielka ale zawsze . Egzamin na operatora w styczniu . Dostałam propozycję dalszego przecierania szlaków . Jako pierwsza baba w firmie jestem od dwu lat operatorem paletyzacji . Egzamin to tylko formalność . Od nowego roku mam iść się uczyć i przecierać szlaki , a raczej robić dalej rewolucję na maszynę , gdzie jeszcze kobiety nie pracowały . Wachałam się , bo kocham moją paletyzację . Ale jak coś mogę na nią wrócić .
barbarados pisze:Nikt inny takich rewolucji nie robi .![]()
Z tym parciem do przodu , to czasem aż za bardzo jak dla moich przełożonych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 17 gości