Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 05, 2013 17:35 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Doberek Ewcia :1luvu:

no to dzisiaj posiedzę dłużej na forum :ok:
kimnęłam się w ciągu dnia, TZ idzie na noc do pracy no więc prędko spać nie pójdę :D
To sobie pogadamy :ok: :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro cze 05, 2013 18:04 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Cześć , Agusia , masz ,,wolną chatę " ? :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro cze 05, 2013 18:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

barbarados pisze:Cześć , Agusia , masz ,,wolną chatę " ? :ok: :ok:

no pewnie :ok: wpadajcie porządzimy :mrgreen: zrobimy babski wieczór :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro cze 05, 2013 18:32 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

:ok: :ok: :ok: :ok: :ryk: :ryk:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro cze 05, 2013 18:36 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

isabell36 pisze:tak pozdrowionka dla pracujących i tych co skończyli lub się do pracy szykują
ja przyniosłam do domu cały karton robótki nie mam ochoty się zabrać ale muszę bo od poniedziałku mam kontrolę :evil: :evil: :evil:

a oto zawieszki dla miłośników kocich kolczyków:
Obrazek

smukłe zielonookie koty też są:
Obrazek

zbieram na sterylkę dla kotki z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=153544
zapraszam :mrgreen:

Hej Ewuś,
wiedziałam że Ci się moje koty spodobają :mrgreen:

podaję ceny:
duże koty z pierwszego rzędu oraz smukłe zielonookie 10 zł para
pozostałe, mniejsze koty 7 zł para
to są ceny na tradycyjnych biglach antyalergicznych, takich jakie są przy drugiej parze kotków na zdjęciu
przy biglach srebrnych dopłata:
10 zł bigle zamknięte z kuleczką,
13 zł bigle angielskie takie jak przy pierwszych kotkach na zdjęciu
8 zł bigle tradycyjne (takie zwykłe zamykane na haczyk) lub otwarte takie jakie są przy drugiej parze kotków na zdjęciu lub srebrne sztyfty ozdobne :wink:

jak byś coś chciała to daj znać, zamówię bigle (niestety ze względu na cenę nie mam zapasów :oops: )
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro cze 05, 2013 22:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Już po pracy? :ok:

jak dzień minął :D
Obrazek

agusialublin

Post » Śro cze 05, 2013 22:14 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

agusialublin pisze:Już po pracy? :ok:

jak dzień minął :D

Dziś było nawet spoko! :ok:
Kierowniczka wyszła wcześniej i zostałyśmy do końca same.Luz i spokój. Ogarnęłyśmy wszystko i zdążyłam nawet na wcześniejszy autobus :mrgreen:
Z tymi dziewczynami jest ok.
Potrafią zrozumieć że kto ma klucze ten ma władzę :twisted: i szanują to.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro cze 05, 2013 22:17 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Brywieczorek:)
Dopiero przydreptałam:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro cze 05, 2013 22:39 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

isabell36 pisze:
isabell36 pisze:tak pozdrowionka dla pracujących i tych co skończyli lub się do pracy szykują
ja przyniosłam do domu cały karton robótki nie mam ochoty się zabrać ale muszę bo od poniedziałku mam kontrolę :evil: :evil: :evil:

a oto zawieszki dla miłośników kocich kolczyków:
Obrazek

smukłe zielonookie koty też są:
Obrazek

zbieram na sterylkę dla kotki z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=153544
zapraszam :mrgreen:

Hej Ewuś,
wiedziałam że Ci się moje koty spodobają :mrgreen:

podaję ceny:
duże koty z pierwszego rzędu oraz smukłe zielonookie 10 zł para
pozostałe, mniejsze koty 7 zł para
to są ceny na tradycyjnych biglach antyalergicznych, takich jakie są przy drugiej parze kotków na zdjęciu
przy biglach srebrnych dopłata:
10 zł bigle zamknięte z kuleczką,
13 zł bigle angielskie takie jak przy pierwszych kotkach na zdjęciu
8 zł bigle tradycyjne (takie zwykłe zamykane na haczyk) lub otwarte takie jakie są przy drugiej parze kotków na zdjęciu lub srebrne sztyfty ozdobne :wink:

jak byś coś chciała to daj znać, zamówię bigle (niestety ze względu na cenę nie mam zapasów :oops: )

Izuś!
Oczywiście że podobają mi się twoje wyroby :ok:
Chętnie zamówię u ciebie kilka par kolczyków :mrgreen:
Napiszę ci co bym chciała a ty podaj mi wartość wszystkiego.
Chciałabym oczywiście zielonookie kociska z srebrnymi biglami tradycyjnymi zamykanymi na haczyk 1 parę, z 2 rzędu kolczyki nr. 3 i nr. 4 również ze srebrnymi biglami zamykanymi na haczyk po 1 parze oraz z 4 rzędu kolczyki nr. 3 ze srebrnymi ozdobnymi sztyftami też 1 parę.
Mnie wyszło za wszystko 63 zł. ale popraw jeśli się mylę :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 05, 2013 22:41 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

AnnAArczyK pisze:Brywieczorek:)
Dopiero przydreptałam:)

Witaj Zuziu wieczornie - ja też dopiero niedawno przyszłam.Wymiziałam panienki, zrobiłam sobie kanapeczki i chodu na miau. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 05, 2013 23:04 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Kotina pisze:
Ewa L. pisze:Smutno mi się zrobiło jak popatrzyłam na moje różyczki które zasadziłam. Jedna nadal wygląda jak zeschłe patyki, druga straciła młode listki podczas burzowej nawałnicy i też zostały tylko badylki a z trzeciej wyrósł znaczny krzaczek z trzema pączkami kwiatów.Muszę coś dokupić i przesadzić te dwie róże bo chyba z nich już nic nie urośnie. :evil:

szkoda różyczek :(

kwiaty też uwielbiam :1luvu:
bardzo żałuję, że nie mam działki albo chociaż dużego tarasu, ale bym szalała :D

Też mi ich żal :( Dokupię jakieś inne i przesadzę je a patyki może wkopię pod blokiem a nóż coś z tego wyjdzie :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 05, 2013 23:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

jolabuk5 pisze:Cześć dziewczynki! Ewuś, jak czytam o tym, że czekasz 2 tygodnie na wolny dzień i jeszcze ci za to nic nie płacą dodatkowo, to utwierdzam się w przekonaniu, że niedziele powinny być wolne ustawowo! Miała byś choć raz w tygodniu czas dla swoich koteczek!

Niestety rzeczywistość jest inna :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 05, 2013 23:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

My już idziemy spać:)
Dobranoc:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro cze 05, 2013 23:17 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

Wątki przeczytane i poodwiedzane więc spokojnie można iść spać.
Jutro czeka mnie wizyta u zębologa odkładana od 2 mieś. Gdy już miałam iść zawsze mi coś wchodziło w paradę. W kwietniu po świętach nie poszłam bo się przeziębiłam i złapałam dychawicę pospolitą a potem wróciłam do pracy. W maju nigdy nie byłam pewna jak pracuję bo zmiany się pokitwasiły. Gdy się w końcu umówiłam na 27 maja to wyszło mi na pysiu zimno i znów było po zębologu. Na jutro nie przewiduję kataklizmów więc ostatecznie idę zakończyć leczenie siódemki na dobre.Zostanie mi tylko nieszczęsna trudno dostępna ósemka i na pół roku pożegnam się z dentystą do czasu wizyty kontrolnej i przeglądu paszczy. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 05, 2013 23:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.4

AnnAArczyK pisze:My już idziemy spać:)
Dobranoc:)

Dobrej nocki Zuziu!
Humorek ci się poprawił po spotkaniu z koleżanką? :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]