no to dzisiaj posiedzę dłużej na forum

kimnęłam się w ciągu dnia, TZ idzie na noc do pracy no więc prędko spać nie pójdę

To sobie pogadamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Cześć , Agusia , masz ,,wolną chatę " ?![]()
isabell36 pisze:tak pozdrowionka dla pracujących i tych co skończyli lub się do pracy szykują
ja przyniosłam do domu cały karton robótki nie mam ochoty się zabrać ale muszę bo od poniedziałku mam kontrolę![]()
![]()
a oto zawieszki dla miłośników kocich kolczyków:
smukłe zielonookie koty też są:
zbieram na sterylkę dla kotki z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=153544
zapraszam
agusialublin pisze:Już po pracy?![]()
jak dzień minął
isabell36 pisze:isabell36 pisze:tak pozdrowionka dla pracujących i tych co skończyli lub się do pracy szykują
ja przyniosłam do domu cały karton robótki nie mam ochoty się zabrać ale muszę bo od poniedziałku mam kontrolę![]()
![]()
a oto zawieszki dla miłośników kocich kolczyków:
smukłe zielonookie koty też są:
zbieram na sterylkę dla kotki z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=153544
zapraszam
Hej Ewuś,
wiedziałam że Ci się moje koty spodobają![]()
podaję ceny:
duże koty z pierwszego rzędu oraz smukłe zielonookie 10 zł para
pozostałe, mniejsze koty 7 zł para
to są ceny na tradycyjnych biglach antyalergicznych, takich jakie są przy drugiej parze kotków na zdjęciu
przy biglach srebrnych dopłata:
10 zł bigle zamknięte z kuleczką,
13 zł bigle angielskie takie jak przy pierwszych kotkach na zdjęciu
8 zł bigle tradycyjne (takie zwykłe zamykane na haczyk) lub otwarte takie jakie są przy drugiej parze kotków na zdjęciu lub srebrne sztyfty ozdobne![]()
jak byś coś chciała to daj znać, zamówię bigle (niestety ze względu na cenę nie mam zapasów)
AnnAArczyK pisze:Brywieczorek:)
Dopiero przydreptałam:)
Kotina pisze:Ewa L. pisze:Smutno mi się zrobiło jak popatrzyłam na moje różyczki które zasadziłam. Jedna nadal wygląda jak zeschłe patyki, druga straciła młode listki podczas burzowej nawałnicy i też zostały tylko badylki a z trzeciej wyrósł znaczny krzaczek z trzema pączkami kwiatów.Muszę coś dokupić i przesadzić te dwie róże bo chyba z nich już nic nie urośnie.
szkoda różyczek![]()
kwiaty też uwielbiam![]()
bardzo żałuję, że nie mam działki albo chociaż dużego tarasu, ale bym szalała
jolabuk5 pisze:Cześć dziewczynki! Ewuś, jak czytam o tym, że czekasz 2 tygodnie na wolny dzień i jeszcze ci za to nic nie płacą dodatkowo, to utwierdzam się w przekonaniu, że niedziele powinny być wolne ustawowo! Miała byś choć raz w tygodniu czas dla swoich koteczek!
AnnAArczyK pisze:My już idziemy spać:)
Dobranoc:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 10 gości