Wasia i Kropka. A życie toczy się dalej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 12, 2013 14:47 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Neigh dzwoniłam.
Świetna dziewczyna, doświadczona, zna się na rzeczy, będzie miała wolne miejsce od stycznia.

Koszt to 300zł miesięcznie i w tym już jest wyżywienie pieska.
Myślę, że to jest bardzo dobry pomysł.

Trzeba jeszcze zorganizować fundusze... :roll:

I muszę pomyśleć jak go odbić ze schroniska...
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw gru 12, 2013 15:20 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Najlepsze by byly deklaracje stałe. Wiesz Zosik zebrać raz 300 zł to zwykle nie problem. Problem to powtarzalność. Wiem co mówię, psy z Krzyczek wymagały miesięcy pracy nim mozna było zacząć myślec o adopcji.

Najlepiej sprawdzały się deklaracje po 10 - 20 zł - ale deklarowane np. na 4 miesiące. Na zasadzie Ktoś deklaruje, ze od stycznia do maja (o ile będzie tak długa potrzeba ) wpłacał na psa 20 zł miesięcznie. Potrzeba 15 takich osób.......a moze ktos zdeklaruje 30? albo 50 ?

Kropla drązy kamień. Jednorazowa wpłata 100 zł ( niezwykle cenna jest ......ale tu psu tyłka nie uratuje ).

Psa nie ma co odbijać. Po prostu trzeba adoptować:-). Najlepsza i najskuteczniejsza metoda.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw gru 12, 2013 15:27 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Właśnie to miałam na myśli, ale nie wiem jeszcze na kogo go adoptujemy.
Ja i najszczesliwsza odpadamy (nie pytajcie dlaczego).
Kogoś trzeba zorganizować.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw gru 12, 2013 15:30 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Ale dlaczego?

Mogę go wyciągnąć w dniu transportu.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw gru 12, 2013 15:43 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Ostatnio śpiewałaś inaczej ptaszynko 8)
Jak tak, to idę na to. Adoptujesz go w dniu transportu i wio.
Kurdę...
A jak ktoś go adoptuje w ramach prezentu gwiazdkowego?
Święta idą, a ludzie są nienormalni...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw gru 12, 2013 15:44 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Zosik pisze:Ostatnio śpiewałaś inaczej ptaszynko 8)
Jak tak, to idę na to. Adoptujesz go w dniu transportu i wio.
Kurdę...
A jak ktoś go adoptuje w ramach prezentu gwiazdkowego?
Święta idą, a ludzie są nienormalni...

On nie pójdzie do adopcji przez najbliższe 2-3 tygodnie. 2 tygodnie kwarantanna, potem szczepienie, potem tydzień obserwacji. I wtedy do adopcji.

Śpiewałam, że nie chcę kolejnego psa mieć na swoje nazwisko tam dostarczonego, bo głupio tak.. :oops:

najszczesliwsza

Post » Czw gru 12, 2013 17:02 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Deklaruję dychę przez rok (znaczy do grudnia 2014) na pewno.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw gru 12, 2013 17:21 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Alienor pisze:Deklaruję dychę przez rok (znaczy do grudnia 2014) na pewno.

Dziękuję Alienorku. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie aż do tego czasu i psina znajdzie dom...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw gru 12, 2013 18:46 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

to ja 2 dyche
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw gru 12, 2013 19:10 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Ewa.KM pisze:to ja 2 dyche

Dziękuję kochanie!
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw gru 12, 2013 20:15 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Cicha podczytywaczka i fanka Wasi deklaruje 15 zł miesięcznie przez tyle czasu ile będzie potrzeba :)

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Czw gru 12, 2013 20:18 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

gertaaa pisze:Cicha podczytywaczka i fanka Wasi deklaruje 15 zł miesięcznie przez tyle czasu ile będzie potrzeba :)

Witamy podczytywaczkę i fankę grubego Wasilija! Ogromnie dziękuję za tę deklarację! :D

Dziewczyny jesteście niezastąpione! :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt gru 13, 2013 8:27 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Czyli 35 zł zabezpieczone - miejmy nadzieję, że będą dalsze deklaracje :ok: . No i że psina wyjdzie na prostą i znajdzie dom jak najszybciej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 13, 2013 9:09 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Ja sie rzecz oczywista tez dorzucę. Nawet jak mnie z roboty wyleją za kolejne zwolnienie ( na którym aktualnie jestem - jakby to była moja wina, ze osłabiony organizm łapie wszystko ) to dychę dam radę.
Poproszę Kotkinsa, zeby wrzuciła na swój wątek prośbę. No i na nią tez na bank można liczyć.

Alienor - znajdzie, znajdzie:-) Oczywiście, ze znajdzie, nie takie znajdowały......
Dwie ostatnie wariatki z krzyczkowego rzutu, które były właśnie w tym poleconym dt, pojechały nawet razem do ds. Jedna z nich, kiedy tam ( w sensie do dt ) przyjechała była praktycznie dzika.....
Kurcze jak to dawno temu było.........miałam wtedy wiecej siły....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt gru 13, 2013 10:42 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Czekam na fotki ze schroniska, będą chyba w sobotę robione.

Co do psa, on na tym zdjęciu w aucie wygląda pięknie, taki yyy... "no jestem, co będziemy robić? chcę coś z tobą porobić fajnego, tylko nie wiem czy ty chcesz być dla mnie dobry"...

Wczoraj spotkałam "pana". Dopytywał, czy pies ma dobrze, bo oni go kochali... Szlag mię jasny trafił, ale zachowałam zimną krew. Pan coś bredził ogólnie, był w stanie takiego upojenia, że ani szczęśliwości, ani nic tylko jedna wielka śmierdząca beznadzieja.

Jest jakieś wydarzenie na FB zrobione? Robić?

najszczesliwsza

[poprzednia][następna]