Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 08, 2013 20:10 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:Hihhihih Ja nie miała bym nawet nic przeciwko gdyby spał z nami :)) Ale on raczej śpi pod łóżkiem , czasem w nogach u młodego , a ostatnio zdarza mu sie nawet u nas w nogach. Wciągu dnia sypia na parapecie , na kanapach , w legowiskach itp .Ale to wciąż nie jest kociak przytulak .

Dziś doszedł TOTW :) Złosio zadowolony . Na dodatek poleciłąm TOTW cioci dla jej psa, i dzis powiedziała że pies był baardzo zadowolony :))

U nas Ryśka śpi zawsze w nogach albo między nogami. I oczywiście rano nie dość że zziębnięta się budze to jeszcze z przykurczem :evil:
Pysion wiadomo, pakuję swoją wielką dupke na poduszkę albo na głowę zależy jak popadnie. :evil:
Koko z doskoku, raz w nogach, raz na poduszce a raz nie wiem gdzie ona śpi :roll:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto sty 08, 2013 20:13 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Inusia też często śpi na moich nogach.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sty 09, 2013 13:57 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Hahahha zarażam kotem znajomych hahaha, dziś się dowiedziałam ze następne dziecko z klasy Macieja ma kotka:P
Ok 3 miesięczny kocurek , cały czarny :))Ma na imie Gizmo :))
Rozmawiałam dziś troszkę z mamą tej dziewczynki o naszym Złosiu , o karmach żwirkach itp a na jutro uszykowalam próbkę TOTW-a , MAciej w szkole przekaze kolezance zeby przetestowali czy kociakowi zasmakuje:))

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Śro sty 09, 2013 15:25 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:Hahahha zarażam kotem znajomych hahaha, dziś się dowiedziałam ze następne dziecko z klasy Macieja ma kotka:P
Rozmawiałam dziś troszkę z mamą tej dziewczynki o naszym Złosiu , o karmach żwirkach itp a na jutro uszykowalam próbkę TOTW-a , MAciej w szkole przekaze kolezance zeby przetestowali czy kociakowi zasmakuje:))

No i nasza kocia rodzina się powiększa :D
A Złosio zyska nowego kumpla :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sty 09, 2013 15:29 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:
Lilka Mrau pisze:Hahahha zarażam kotem znajomych hahaha, dziś się dowiedziałam ze następne dziecko z klasy Macieja ma kotka:P

No i nasza kocia rodzina się powiększa :D
A Złosio zyska nowego kumpla :mrgreen:

Zobaczymy czy uda sie nam poznać ich ze sobą:P narazie kocio jest raz odrobaczony . A ze zabrany ze wsi to roznie bywa , wiec poczekamy az bedzie ponownie odrobaczony i zaszczepiony itd itp .Wtedy mozna myśleć o poznaniu ich ze sobą . Ale tak myśle że moze jakoś na wiosne jak sie cieplo zrobi to mzona by zabrac ich na spacerek ::P:P

Lilka Mrau

Post » Śro sty 09, 2013 15:40 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

A to chodziś ze Złosiem na spacery? i nie ucieka albo płoszy się?

My jak zrobi się ciepło czyli od wiosny jeździmy na działkę. Rycha to jakby w niebie była. Ile się wybiega, zapoluje, pozwiedza krzaki. Nie da się jej do domu zawlec. Pysion natomiast to jak za karę na tą działkę jeździ. Uczepi się Ryśki jak dzieciak za spódnice matki i łazi krok w krok za nią. Tyle ze Ryśka cwana i mu ucieka. No i Pysion zaczyna miałczeć że sie zgubił. Niby nie widać gdzie jest ale za to słychać.
Ale za to mam spokój w nocy z kotami. Bo jak się tak wyszaleją na działce to później śpią jak aniołki.
Ciekawe jak to będzie z Koko bo jeszcze na działce nie była.
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sty 09, 2013 16:11 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:A to chodziś ze Złosiem na spacery? i nie ucieka albo płoszy się?

My jak zrobi się ciepło czyli od wiosny jeździmy na działkę. Rycha to jakby w niebie była. Ile się wybiega, zapoluje, pozwiedza krzaki. Nie da się jej do domu zawlec. Pysion natomiast to jak za karę na tą działkę jeździ. Uczepi się Ryśki jak dzieciak za spódnice matki i łazi krok w krok za nią. Tyle ze Ryśka cwana i mu ucieka. No i Pysion zaczyna miałczeć że sie zgubił. Niby nie widać gdzie jest ale za to słychać.
Ale za to mam spokój w nocy z kotami. Bo jak się tak wyszaleją na działce to później śpią jak aniołki.
Ciekawe jak to będzie z Koko bo jeszcze na działce nie była.

My jedynie na szeleczkach , on bardzo lubi takie spacerki chociaz ograniczenie w postaci smyczy nie za bardzo mu odpowiada ^^ Tak więc prowadza Dużą przez krzaczory itp :)A jak chce wracac do domu to pojawia sie bunt, musze go obrazonego na rekach niesc całego rozmiałkanego " jeszczee niee mamooo jescze niee chcee wracaccccc" xD

Lilka Mrau

Post » Śro sty 09, 2013 21:00 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

A to i ja się przyłączam :mrgreen: :1luvu:

Złosio chłopie wielki co ty dzisiaj posytecnego zrobiłe?
Bo ja wylizałam duzej taleze po obiedzie i mys ich jus nie musiała :D
Ryśka z Pysionem pomagały :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sty 09, 2013 21:53 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

czesc slicznosci :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sty 10, 2013 22:20 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Naszych dziewczynek wcale na spacerki nie ciągnie. Brawcia na rękach przez próg się nie da przenieść. :twisted:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt sty 11, 2013 10:44 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Cześć Wszystkim , a u nas znowu śnieg ...
Złosiozaurus szaleje od rana , Gryzozaurus Rex ^^
Ostatni dzien wczesnego wstawania i 2 tyg odpoczynku :)) Od Poniedziałku ferie :^^ Ciesze sie bo ten tydzien zle sie czuje i chodze zmeczona , musze troche odpoczac....Mam wrazenie ze lapie mnie przeziebienie .
Złosiak ciagle wlazi mi na suszarki z praniem , musze mu kłaść na wierzch koc żeby nie zakłaczył prania XD
Cześć Ciocie ^^
Obrazek
Zaraz zmykam do szkoły , dziś zabieram z Maciejem ze szkoly jego kolege żeby mogli sie razem pobawić, mam nadzieje że nie rozniosą mi pokoju na strzępy xD

Lilka Mrau

Post » Pt sty 11, 2013 10:52 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Cześć. Po minie Złosia widać jego nastawienie do świata na ten moment "co by tu zmalować" :twisted:
Fajnie, że ludzie biorą kociaki do domków.
Jak to jest, że Złoś ma krótsze futerko niz na wcześniejszych zdjęciach?
Kiedy zaczeło (w jakim wieku) rosnąć krótkie?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt sty 11, 2013 12:32 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Kinnia pisze:Cześć. Po minie Złosia widać jego nastawienie do świata na ten moment "co by tu zmalować" :twisted:
Fajnie, że ludzie biorą kociaki do domków.
Jak to jest, że Złoś ma krótsze futerko niz na wcześniejszych zdjęciach?
Kiedy zaczeło (w jakim wieku) rosnąć krótkie?

Wiesz to wszystko zalezy od ujęcia na fotce bo on w sumie ma puchate futerko ale krótsze od Twojego Figaro , Twoj bardziej mi podhcodzi pod norweskiego lesnego albo syberyjczyka ale takiego " bardziej syberyjskiego"
Uwielbiam tą puchatośc , ogólnie kocham sie w długowłosych :))
A co do Złośka zobacz:
Obrazek
Obrazek Obrazek
Wszystko zależy od ujęcia na zdjęciu :))
Tu jeszcze maluszek
Obrazek
Obrazek

Lilka Mrau

Post » Pt sty 11, 2013 16:51 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Ha!! Doszedł zwirek :) Idealnie na czas bo dziś mi się skończył poprzedni :))
Ale co się nadenerwowałam to szkoda słów...Przyjechał kurier , wstawił mi te 40 l żwirku i stwierdził że zapomniał karty przewozowej czy cośtam , w każdym razie tego co sie podpisuje przy odbiorze przesyłki.Ja ogladam tą paczke i nie widzę nigdzie tego gratisowego laserka OO . Więc sie odzywam że coś mi sie nie zgadza. A ten poleciał na dół więc pomyślałąm że poszedł po dokumenty.Paczki nie rozpakowywuje bo czekam na tego kuriera zeby otworzyc w jego obecnosci i wrazie czego spisać reklamację czy protokół czy co tam trzeba...A ten nie wraca i nie wraca.No to dzwonie... a koles mnie informuje ze on nie bedzie wracal , ze mam rozpakowac bez niego a w protokole wpisac ze bylo rozpakowane w obecnosci kuriera. Wsciekam sie i mowie ze nie moge tak zrobic , i ze prosze o jego dane skoro nie chce wrocic, a on do mnie ze ejgo dane nic mi nie dadzą i że mi nie poda i ze wrazie czego moze podjechac i sie podpisać innym razem bo teraz jest juz w trasie itd itp , sie nadenerwowalam ale ogolnie to nie wrocil.Wiec rozpakowalam sama , na szczęście laserek był w paczce . W sumie to wygladalo tak ze worek byl owiniety folia , wiec mialam obawy nie widzac nigdzie tego laserka.Okazalo sie ze byl przyklejony do worka i zasloniety zgieciem na górze . Tak więc zastrzeżeń do zakupu nie mam tylko do kuriera...
Więc zadzwoniłam do jego firmy i zglosilam taka sytuacje , no np jak on udowodni ze przesylke dostarczyl skoro nigdzie nie ma mojego podpisu?Zadnego dowodu ze odebrałam paczkę ?
Poza tym z drugiej strony wrazie gdyby gratisu nie bylo...jak bym to udowodniła?Firma przyjela do wiadomosci , zglosza to kierownikowi i gość dostanie po łapkach .
A wracając do laserka :
http://www.youtube.com/watch?v=sNEcoVqHym4

Lilka Mrau

[poprzednia][następna]