Broszka & Company cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 30, 2012 17:32 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
morelowa pisze:Broszka, obiecałaś zdjęcia z przebiegu... Dalej nie masz baterii do aparatu? I o konikach pamiętaj. No, może poczekaj aż wyzdrowiejesz
Wciąż robię zdjęcia z remontu ale nie ma za bardzo co pokazywać :roll:
Kopytnym zrobiłam wczoraj kilka fotek ale było pochmurno i nie bardzo wyszły :evil:

... nie ma za bardzo co.., nie bardzo wyszły... :roll:
Ech, takie tam migania się :mrgreen:

Inka - oby jak najdłużej mogła się cieszyć bezpieczeństwem i miłością. Nie przegrywacie - to nie jest niczyja wina i niczyje zaniedbanie przecież. To jest jej kocie życie, a Wy pomagacie je przeżyć.
Jestem też za maksymalnym rozpieszczaniem.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto paź 30, 2012 17:41 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Wciąż robię zdjęcia z remontu ale nie ma za bardzo co pokazywać :roll:
Kopytnym zrobiłam wczoraj kilka fotek ale było pochmurno i nie bardzo wyszły :evil:
Będzie kronika postępów ;)
Dawaj pochmurne kopytne! :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto paź 30, 2012 18:04 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:... nie ma za bardzo co.., nie bardzo wyszły... :roll:
Ech, takie tam migania się :mrgreen:

No ale naprawdę :twisted:
kopytne wyszły takie :?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A takie remontowe to chyba nikogo nie intersują ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto paź 30, 2012 18:53 Re: Broszka & Company

Eno, kopytne spoko! :1luvu:
A jak sobie taki mordor opstrykasz, to Ci się potem będzie samo uśmiechało, jak porównasz ;)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto paź 30, 2012 19:53 Re: Broszka & Company

No, wiesz :? Koniku są cudne, a ten w kropki to już w ogóle :1luvu:
I psiurki w tle - też nic nie piszesz :(

REmontowe mnie interesują - interesuje mnie powstawanie domu.
Strasznie porządnie będziecie mieli :wink: A mury w tym domu to ile mają grubości? On, ten dom, jest izolowany od wilgoci?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto paź 30, 2012 19:55 Re: Broszka & Company

tylko duże kopytne,a gdzie małe?

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Wto paź 30, 2012 20:13 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
felin pisze:Na razie "konkuruje cenowo" z Terra felis, którego moje kocury nie chcialy jeść :mrgreen:
Skład też ma podobny do terra felis i pewnie moje również się wypną przez dodatki typu kocimiętka czy waleriana :|

Terra felis moim też nie podeszlo. Z Hermansem to samo, ale fakt, że to wersja z koniną byla i dla mnie też niespecjalnie wyglądala (inna sprawa, że jak patrzę na te plucka i krtanie wolowe, to jakoś mam wątpliwości czy to dużo lepsze). Defu Bio też nie chcieli, dziady :evil:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto paź 30, 2012 20:18 Re: Broszka & Company

fumcia pisze:tylko duże kopytne,a gdzie małe?
8O jakie małe :?:

morelowa pisze:Koniku są cudne
No, koniki są cudne ale fotki wyszły beznadziejne :?

morelowa pisze:A mury w tym domu to ile mają grubości? On, ten dom, jest izolowany od wilgoci?
Nie jest izolowany ale ma w piwnicy poniemiecki system odprowadzania wody gruntowej, wprawdzie częściowo niesprawny, ale nie ma wilgoci w domu.
Na parterze mury mają jakieś 1,5-1,8m szerokości i są głównie kamienne (granitowe), na piętrze szerokość murów ok 0,8-1m (cegła)

morelowa pisze:Strasznie porządnie będziecie mieli :wink:
Tak, tylko jak pomyślę o kosztach tego remontu to mi słabo :strach:

felin pisze:Terra felis moim też nie podeszlo. Z Hermansem to samo, ale fakt, że to wersja z koniną byla i dla mnie też niespecjalnie wyglądala. Defu Bio też nie chcieli, dziady
A moim konina smakowała :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro paź 31, 2012 11:26 Re: Broszka & Company

Przyslali mi z zoo+ ankietę konsumencką do wypelnienia w zamian za kupon na 20PLN - nareszcie można się stosownie przejechać po GLS i jeszcze się coś za to dostanie :mrgreen: A kupon będzie jak znalazl, bo wlaśnie jutro lub pojutrze zamierzam robić zamówienie :)
Ostatnio edytowano Śro paź 31, 2012 11:28 przez felin, łącznie edytowano 1 raz

felin

Post » Śro paź 31, 2012 11:27 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
fumcia pisze:tylko duże kopytne,a gdzie małe?
8O jakie małe :?:

Może ona ma myśli Ciebie - dziś Halloween :wink: :mrgreen:

felin

Post » Śro paź 31, 2012 12:50 Re: Broszka & Company

felin pisze:Przyslali mi z zoo+ ankietę konsumencką do wypelnienia w zamian za kupon na 20PLN - nareszcie można się stosownie przejechać po GLS i jeszcze się coś za to dostanie :mrgreen: A kupon będzie jak znalazl, bo wlaśnie jutro lub pojutrze zamierzam robić zamówienie :)

Chyba wszyscy klienci dostali ankietę - ja także ;)
Ale pisało że kupony będą rozsyłać po zakończeniu ankiety w listopadzie więc raczej jutro-pojutrze nie załapiesz tego kuponu tylko może na następne zakupy :twisted:
Napisałam o wprowadzenie mokrych wysokomięsnych karm PoN, Ziwi i CF... I o wprowadzenie w tych karmach które mają w jednym smaku również pozostałych rodzajów - ale proszę o to od dwóch lat i nic, więc nie spodziewam się że teraz nagle to się zmieni :mrgreen:

Broszka pisze: Obrazek

Podłoga już leży :P
Obrazek Obrazek Obrazek

Dzisiaj u nas jest słonecznie i przez okno wydaje się że jest ładnie i ciepło.
Niestety po wyjściu na dwór okazuje się że wieje strasznie lodowaty wiatr i jest bardzo nieprzyjemnie, brrr :evil: Chciałam się wybrać na zbiory owoców róży ale na końskim wybiegu tak mnie wywiało że zrezygnowałam...
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro paź 31, 2012 12:51 Re: Broszka & Company

super podłoga :ok:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 31, 2012 13:08 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:
felin pisze:Przyslali mi z zoo+ ankietę konsumencką do wypelnienia w zamian za kupon na 20PLN - nareszcie można się stosownie przejechać po GLS i jeszcze się coś za to dostanie :mrgreen: A kupon będzie jak znalazl, bo wlaśnie jutro lub pojutrze zamierzam robić zamówienie :)

Chyba wszyscy klienci dostali ankietę - ja także ;)
Ale pisało że kupony będą rozsyłać po zakończeniu ankiety w listopadzie więc raczej jutro-pojutrze nie załapiesz tego kuponu tylko może na następne zakupy :twisted:
Napisałam o wprowadzenie mokrych wysokomięsnych karm PoN, Ziwi i CF... I o wprowadzenie w tych karmach które mają w jednym smaku również pozostałych rodzajów - ale proszę o to od dwóch lat i nic, więc nie spodziewam się że teraz nagle to się zmieni :mrgreen:

Nie doczytalam o tym listopadzie, ale to nic - rabat zawsze się przyda. Szkoda, tylko, że dopiero po fakcie przyszlo mi do glowy, że mogliby wprowadzić możliwość lączenia rabatów z dwóch okazji, np. za zamówienie zbiorcze i choćby za te jakieś promocyjne gadżety, bo teraz trzeba wybierać.
Ja też pisalam o rozszerzeniu oferty o różne karmy. Zakladam, że sporo ludzi o tym napisze, więc może jakiś efekt będzie.
Napisalam też, że nowości w ofercie i promocje powinny być takie same i równocześnie w zagranicznych oddzialach i u nas, bo często widzę coś w innym oddziale, a u nas trzeba czekać parę miesięcy.

felin

Post » Śro paź 31, 2012 13:48 Re: Broszka & Company

Ja wprawdzie lubię ciemne deski, ale piękna jest podłoga - jakie to drewno?

Obrazek

morelowa

Post » Śro paź 31, 2012 14:15 Re: Broszka & Company

dagmara-olga pisze:super podłoga :ok:
Będzie super dopiero po cyklinowaniu i olejowaniu lub lakierowaniu - wciąż nie wiem co wybierzemy a decyzja musi zapaść jutro rano podczas wizyty cykliniarza :roll:

morelowa pisze:Ja wprawdzie lubię ciemne deski, ale piękna jest podłoga - jakie to drewno?
Deski na razie jeszcze surowe ;) Nie wiem jakie to drewno, chyba nie sosna bo ma ładną, słojowo-sękatą fakturę, ale wiem że będzie ciemniało z czasem... Dopytam TZta i powiem.
Takie same deski położyliśmy kilka lat temu w pokoju gościnnym - lakierowane matowym lakierem bezbarwnym teraz są ciemne i piękne:
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

[poprzednia][następna]