Moderator: Estraven
Michał Lubelski pisze:Aha jeszcze jedno,
ponieważ jako nowy użytkownik, nie mam prawa wysyłać e-maili innym użytkownikom a dopiero po 6 miesiącach (ktoś z administratorów, chyba troszkę przesadził), więc nawet nie mam jak odpowiedzieć osobom, które wysłały do mnie informacje na priv i wychodzę na gbura co nie szanuje rozmówców.
Michał
Michał Lubelski pisze:Aha jeszcze jedno,
ponieważ jako nowy użytkownik, nie mam prawa wysyłać e-maili innym użytkownikom a dopiero po 6 miesiącach (ktoś z administratorów, chyba troszkę przesadził), więc nawet nie mam jak odpowiedzieć osobom, które wysłały do mnie informacje na priv i wychodzę na gbura co nie szanuje rozmówców.
Michał Lubelski pisze:O możliwych problemach kardiologicznych u MCO też czytałem i wcale to nie jest optymistyczne. Ogólnie mam pretensje do ludzi, że tak "gmerają" w rasach zwierząt, czym czasem stwarzają problemy, których naturalna zmienność gatunków nie tworzyła (są takie przykłady i u psów i kotów).
Ludzka próżność powoduje, że tworzone są rasy aż wynaturzone.
Tosza pisze:Michał Lubelski pisze:Aha jeszcze jedno,
Michał
Naprawdę jest taki przepis, nie pomyliłeś czegoś???
Michał Lubelski pisze:Nie pomyliłem. Otrzymałem taki komunikat kiedy próbowałem odpowiedzieć na priv e-mail.
"Na forum moga glosowac osoby, ktore napisaly min. 101 postow i sa zarejestrowane od min. 6 mies. To samo ograniczenie dotyczy wysylania e-mail za pomoca forum."
Głosować na nic nie miałem zamiaru ale napisane że dotyczy to też maili.![]()
M
meksykanka pisze:Rozumiem, że echo serca nie jest robione przy okazji rutynowych badań okresowych, tylko wtedy gdy są do tego jakieś wskazania?
meksykanka pisze:Czy w takiej sytuacji należałoby brać pod uwagę badanie echo serca tak na wszelki wypadek?
Neigh pisze:Ja mam do oddania dwie angory tureckie, to tak przy okazji zupełnie:-). A raczej nie ja mam tylko zaprzyjaźniona hodowla.
No AlKaidę jeszcze mam - ale ona jest persem.......
MariaD pisze:Jeśli możesz, prześlij mi na malia na stronie skan rodowodu, popatrzę po przodkach. Można sporo wyczytać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 128 gości