Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Conchita pisze:Poczytałam u Ciebie o wybrednych kotach - u nas to samo. Mam przegląd niechcianych saszetek w kociej szafce![]()
Jak Twoje zdrowie Broszko, dajesz radę z kopytnymi?
jasia0245 pisze:Dzwoniłam na dyżurkę, koteczka chodzi za panem ale jest bez sznurka musiała sobie łapką go zdjąć sama. Super - cieszę się bardzo. Dostałą jeść i pić i chodzi dalej po parkingu. Chyba mu się uda ją złapać, ponieważ ma nowy pomysł. Jak nie dzisiaj to jutro lub w poniedziałek.![]()
![]()
![]()
![]()
jasia0245 pisze:Wyjątkowo sprytna koteczka, nie chce jak na razie mieć lepiej, a domek czeka. Tylko jak jeszcze długo będzie czekał, to tego nie wiem.
Broszka pisze:jasia0245 pisze:Wyjątkowo sprytna koteczka, nie chce jak na razie mieć lepiej, a domek czeka. Tylko jak jeszcze długo będzie czekał, to tego nie wiem.
Może trzeba pożyczyć klatkę łapkę ?
felin pisze:Niekoniecznie - wszak się to nazywa Animonda Winter, czyli na zimę niby bylo. Może teraz z czymś innym wystartują, jakąś Animondą Summer czy coś. Cosma ma taką serię letnią.
A nieszczelna saszetka kiedyś mi się zdarzyla z serii Almonature - też smród byl podniebny![]()
Przy czym almo samo z siebie pachnie nawet dość wyjściowo, a animonda - na mój nos - nieszczególnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości