» Pt kwi 06, 2012 15:25
Re: Pro ludzki Bombaj FeLV+ potrzebuje pomocy finansowej i d
Takim gadającym kotem był mój ukochany rudy Edzio.To było coś niesamowitego. Bombaj aż tak gadatliwy nie jest, ale są w dużym stopniu do siebie podobni. Przede wszystkim łączy ich inteligencja. Bombaj jest naprawdę mądry. Nie, Agnieszko, on chyba nie będzie bardzo rudy, tak mi się wydaje. Futerko ma natomiast dobrej jakości, że się tak wyrażę , gęste, puszyste, czyściutkie, jest taki brytkopodobny. Aha, zauważyłam, że jeżeli nie smakuje mu jedzenie, albo już się najadł ( nie wiem, jak to tłumaczyć), to kopie obok miski. Podobno znaczy to "dziękuję, już nie chcę więcej".Moja Gucia tak robi.
Wetka zauważyła również, że koty lubią wchodzić do gabinetu zabiegowego, jeśli tylko drzwi są uchylone, zupełnie nie wiadomo dlaczego.Bombaj jednak woli gabinet wetki i półkę z workiem z karmą w sklepie.Co ciekawe, do sklepu wchodzi sporo ludzi, nie zawsze zamykają drzwi, ale jakoś nie zauważyłam, aby Bombaj, albo inny kot próbował wyjść na zewnątrz.Chyba już zasmakowały wolności, zimna, głodu i cierpienia.