MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 23, 2012 20:58 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

super!!!! :1luvu:

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon lip 23, 2012 21:09 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

aleusha pisze:Dzisiaj Morfiemu skończyła się kwarantanna ;) - czekaliśmy na wyniki badań sierści (wszystko jest OK). Mogliśmy więc rozpocząć zapoznawanie go z resztą stadka. Na pierwszy ogień poszły maluchy i Zuza. Maluchy są bardzo towarzyskie, więc nie było żadnych problemów. Łaziły za Morfeuszem, podczas zwiedzania przez niego domu. I tak przez 1,5 godziny, aż Morfi powiedział dość i prychnął, więc zajęły się sobą. Zuza, jak to Zuza, obwąchała się z nim i zwiała. Pod koniec tygodnia jak się już zaaklimatyzuje zapoznamy go z białą smoczycą :) - Viką. Kupal i sik w normie, apetyt mu dopisuje. Kontynuujemy odchudzanie, ale na razie ma taryfę ulgową (trochę mokrego/kuraka dostaje).

Jest strasznie kochanym i przytulaśnym kotem, poza tym jest niesamowicie towarzyski. Podczas jazdy nie było żadnych problemów, choć za Morfim siedziała nasza bula - Vika i od czasu do czasu próbowała przejść do niego, Morfi nic z tego sobie nie robił.

A najlepszą zabawką jest piórko bażancie, za którym ganie jakby ważył 2 kg ;)

W najbliższym czasie będą jeszcze zdjęcia.

Prośba do Phantasmagori:
czy mogę Ci przesłać je na maila i prosi o zamieszczenie ich na forum?

Dziękujemy Justynie za tak wspaniałego kota.

C-U - D - O - W - N - I - E !!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 23, 2012 21:11 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Morfeuszku kochany nareszcie masz kochających Dużych :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Wto lip 24, 2012 0:39 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Cudne wieści! :1luvu:

Nie pytaj, tylko ślij fotki! :ok: Wstawię w wolnej chwili :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lip 24, 2012 12:10 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Aleusha bardzo i to bardzo dziękuje za tak wspaniały dom , dom jak z bajki :1luvu:

Dzis został podliczony dług u weta i jest bardzo i to bardzo wielki bo aż 4000 tyś , błagam o pomoc w jego spłacie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lip 24, 2012 17:31 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

ciesze sie, ze wszystko sie u was tak swietnie uklada :1luvu: :1luvu: oby tak dalej :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 26, 2012 21:23 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Phantasmagori wysłałam Ci na maila kilkanaście zdjęć z Morfim. Nie potrafiłam wybrać, więc decyzja należy do Ciebie ;)

Morfeuszek to niesamowity pieszczoch. Nie znam tak ułożonego kota, ale to chyba tylko dzięki Juście. Bardzo, ale to bardzo jeszcze raz Ci dziękujemy za tak wspaniałego kota.

Z maluchami Morfi dogaduje się bez problemów, jak któryś za bardzo mu się naprzykrza, to delikatnie daje mu do zrozumienia, że sobie tego nie życzy. Nasz starsza kotka, Zuzia, też powoli się przekonuje do nowego członka rodziny.
Co do naszej bullterrierki, Vikuli, to na początku następnego tygodnia zaczniemy oswajanie. Do tej pory Morfeusz miał możliwość z dalszej, bezpicznej odległości poobserwować sobie psa i zobaczyć jak reagują na Vikulę inne koty.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw lip 26, 2012 21:29 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Zostałam zasypana fotkami i przyznam że się pogubiłam, co zapisałam na dysku, a co nie :oops: :D Fotki niebawem, bo muszę je pozmniejszać pod forum.
Powiem tylko, że widać, że mu w swoim domku dobrze :ok: :1luvu:
Jeśli chodzi o kontakt z Viką, bardzo mądre postępowanie :ok:
Podsumowując: o takim domku dla Morfeuszka marzyliśmy, domku z mądrymi, przewidującymi dużymi i spełniło się marzenie :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lip 26, 2012 21:31 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

to ja nie odświeżam ogłoszeń - poczułam właśnie pewnośc, ze nie trzeba :wink:
bardzo, bardzo się cieszę, super! :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 26, 2012 21:37 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Będą zdjęcia :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw lip 26, 2012 22:58 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

aleusha pisze:Phantasmagori wysłałam Ci na maila kilkanaście zdjęć z Morfim. Nie potrafiłam wybrać, więc decyzja należy do Ciebie ;)

Morfeuszek to niesamowity pieszczoch. Nie znam tak ułożonego kota, ale to chyba tylko dzięki Juście. Bardzo, ale to bardzo jeszcze raz Ci dziękujemy za tak wspaniałego kota.

Z maluchami Morfi dogaduje się bez problemów, jak któryś za bardzo mu się naprzykrza, to delikatnie daje mu do zrozumienia, że sobie tego nie życzy. Nasz starsza kotka, Zuzia, też powoli się przekonuje do nowego członka rodziny.
Co do naszej bullterrierki, Vikuli, to na początku następnego tygodnia zaczniemy oswajanie. Do tej pory Morfeusz miał możliwość z dalszej, bezpicznej odległości poobserwować sobie psa i zobaczyć jak reagują na Vikulę inne koty.

To my Tobie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 26, 2012 23:02 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

nie moge sie doczekac zdjec :)
slicznosci kochane, ciesze sie, ze wreszcie masz porzadny dom, jakiego Ci bylo trzeba :)
Badz szczesliwym kotkiem i dbaj o siebie :) :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 26, 2012 23:29 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Po wstępnej selekcji mam 25 fotek szczęśliwego Morfeusza, które koniecznie muszę wstawić 8O :D
Jutro obrobię i będę wstawiać sukcesywnie :wink:
Dziś podróż do domku :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lip 26, 2012 23:31 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]