SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 0:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

U nas też coś kiepsko strzelali znad rynku. Ludzie tylko nadrabiają, ale więcej z tego hałasu niż kolorów :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 01, 2012 0:51 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosia w jakim wieku są Twoje dziewczyny?

u nas fjaerwerki fajniejsze niz ostatnio.... i pustynie biegańską bylowidać...postarali się, choc krótko...
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 01, 2012 0:51 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:Małgosia mi normalnie prawie serce stanęło ze strachu i rozpaczy...

Sama sie wystraszyłam, jak mi napisałaś...i gdzie tu weta znaleźć w taki dzień!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

kamari pisze:
vip0 pisze:
Erin pisze:Cyferki, cyferkami - wypijmy lepiej! :piwa:

No jak mam pić, jak nie mam co? :(
Jedynego szampana córki zabrały...

To wody się napij :mrgreen:

Dobrze, że się dziewczynki bawią, to teraz dla nich takie ważne :ok:

A niech dziewczyny bawią się do woli :D
Uwaga będę mówić jak stara baba... kiedyś marzyłam o prawdziwym balu sylwestrowym w pięknych sukniach, frakach lub smokingach itd, zabawie do białego rana... a teraz kupuję sobie francuskie winko musujące (na prawdziwego szampana mnie nie stać) różne smakołyki, których na co dzień nie mam i siedzę z moimi zwierzakami w domu... i właśnie to jest najpiękniejszym przejściem w Nowy Rok :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sty 01, 2012 0:52 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Gosia w jakim wieku są Twoje dziewczyny?

u nas fjaerwerki fajniejsze niz ostatnio.... i pustynie biegańską bylowidać...postarali się, choc krótko...

Moje panny to już prawie dorosłe...a Ty młoda dziewczyna przy mnie :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sty 01, 2012 0:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Małgosia mi normalnie prawie serce stanęło ze strachu i rozpaczy...

Sama sie wystraszyłam, jak mi napisałaś...i gdzie tu weta znaleźć w taki dzień!

toż pisałam że jedyne co mi przyszło do głowy to dwernickiego (choć bardziej to dekabrystów) ale mnie Agata oświeciła ze już nie są całodobowo.....
pojecia nie mam.... wyszłam z obiegu....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie sty 01, 2012 0:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:A ja jeszcze nic nie jadłam :( .
Zmęczona jestem strasznie...ale jutro i poniedziałek wolne, a potem 3 pierwsze zmiany :evil: .

Gosiu, tak nie można. Zjedz coś.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 01, 2012 0:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Moje panny to już prawie dorosłe...a Ty młoda dziewczyna przy mnie :D .

se jaj ze mnie nie rób.... ty jesteś tyle ode mnie starsza co ja od siostry :)
obie mlode jesteśmy......
jak mój mąż mówi: jesteśmy młodsze od statuy wolności :D
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie sty 01, 2012 0:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bianka 4 pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:
Erin pisze:Cyferki, cyferkami - wypijmy lepiej! :piwa:

No jak mam pić, jak nie mam co? :(
Jedynego szampana córki zabrały...

To wody się napij :mrgreen:

Dobrze, że się dziewczynki bawią, to teraz dla nich takie ważne :ok:

A niech dziewczyny bawią się do woli :D
Uwaga będę mówić jak stara baba... kiedyś marzyłam o prawdziwym balu sylwestrowym w pięknych sukniach, frakach lub smokingach itd, zabawie do białego rana... a teraz kupuję sobie francuskie winko musujące (na prawdziwego szampana mnie nie stać) różne smakołyki, których na co dzień nie mam i siedzę z moimi zwierzakami w domu... i właśnie to jest najpiękniejszym przejściem w Nowy Rok :D

Znalazła się stara baba na nowy rok :mrgreen: :wink:
Mam jeszcze w szafie prawdziwą balową suknię, ale wolę sylwestra z kociastymi :mrgreen:
W ramach szampana mamy Dorato, serdecznie zapraszamy :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 01, 2012 0:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:
Bianka 4 pisze:
johaśka pisze:druga będzie podwójną pierwszą ;)

24 :mrgreen:

36 ;)
ale sie nie stresuje bo malz mlodszy wiec... kadlub przywiedly ale dusza mloda :)

oj tam.... szampan, woda, zielona herbata.... co kto ma ;)

Oj tam, to tylko o 12 lat się pomyliłam.
Właśnie do mnie dotarło, że u mnie w tym roku też druga będzie podwójna pierwszą 8O tylko trzeba dodać 12 do Twoich latek
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sty 01, 2012 0:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:
vip0 pisze:A ja jeszcze nic nie jadłam :( .
Zmęczona jestem strasznie...ale jutro i poniedziałek wolne, a potem 3 pierwsze zmiany :evil: .

Gosiu, tak nie można. Zjedz coś.

Przecie zjem zaraz, zjem.
I spać pójdę, bo już ledwie na ślepka patrzę :(

vip

Post » Nie sty 01, 2012 0:59 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

zamorduję za pisanie takim maczkiem... ja przecież malo widząca jestem a okularom dobrze na telewizorze.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie sty 01, 2012 1:00 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

To zjedz i odpocznij.
Jutro sobie popiszemy :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 01, 2012 1:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bianeczko, też kiedyś marzyłam o prawdziwym balu i pięknej sukni...ale tylko w odniesieniu do jednego faceta.
Niestety facet był nieosiągalny, więc bal też sens stracił.
Teraz jest dobrze tak, jak jest :D .

vip

Post » Nie sty 01, 2012 1:02 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:zamorduję za pisanie takim maczkiem... ja przecież malo widząca jestem a okularom dobrze na telewizorze.....

No, one, te moje ciotki, to sobie często tak maczkują...a ja tyż na bakier z oczamy :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]