Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Małgosia mi normalnie prawie serce stanęło ze strachu i rozpaczy...
kamari pisze:vip0 pisze:Erin pisze:Cyferki, cyferkami - wypijmy lepiej!
No jak mam pić, jak nie mam co?![]()
Jedynego szampana córki zabrały...
To wody się napij![]()
Dobrze, że się dziewczynki bawią, to teraz dla nich takie ważne
johaśka pisze:Gosia w jakim wieku są Twoje dziewczyny?
u nas fjaerwerki fajniejsze niz ostatnio.... i pustynie biegańską bylowidać...postarali się, choc krótko...
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:Małgosia mi normalnie prawie serce stanęło ze strachu i rozpaczy...
Sama sie wystraszyłam, jak mi napisałaś...i gdzie tu weta znaleźć w taki dzień!
vip0 pisze:A ja jeszcze nic nie jadłam.
Zmęczona jestem strasznie...ale jutro i poniedziałek wolne, a potem 3 pierwsze zmiany.
vip0 pisze:Moje panny to już prawie dorosłe...a Ty młoda dziewczyna przy mnie.
Bianka 4 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:Erin pisze:Cyferki, cyferkami - wypijmy lepiej!
No jak mam pić, jak nie mam co?![]()
Jedynego szampana córki zabrały...
To wody się napij![]()
Dobrze, że się dziewczynki bawią, to teraz dla nich takie ważne
A niech dziewczyny bawią się do woli![]()
Uwaga będę mówić jak stara baba... kiedyś marzyłam o prawdziwym balu sylwestrowym w pięknych sukniach, frakach lub smokingach itd, zabawie do białego rana... a teraz kupuję sobie francuskie winko musujące (na prawdziwego szampana mnie nie stać) różne smakołyki, których na co dzień nie mam i siedzę z moimi zwierzakami w domu... i właśnie to jest najpiękniejszym przejściem w Nowy Rok
johaśka pisze:Bianka 4 pisze:johaśka pisze:druga będzie podwójną pierwszą
24
36
ale sie nie stresuje bo malz mlodszy wiec... kadlub przywiedly ale dusza mloda
oj tam.... szampan, woda, zielona herbata.... co kto ma
Erin pisze:vip0 pisze:A ja jeszcze nic nie jadłam.
Zmęczona jestem strasznie...ale jutro i poniedziałek wolne, a potem 3 pierwsze zmiany.
Gosiu, tak nie można. Zjedz coś.
johaśka pisze:zamorduję za pisanie takim maczkiem... ja przecież malo widząca jestem a okularom dobrze na telewizorze.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 371 gości