U mnie na stanie muszą być cztery koty i już

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bianka 4 pisze:kamari pisze:Przy Michalinie się nie upieram, bo to trzeba rano wyjść na spacerRano, to ja się mogę kawy co najwyżej napić
To jedyna "wada" psów. A tak poza spacerami w słotę i mróz są super.
jokototo pisze:to jak Punio pojedzie na turnus rekreacyjny to może byś Małgosiu Gamonia na kolonie wzięła a ja sobie w tym czasie łazienkę i kuchnie po raz kolejny pomaluję. Pomocnik z niego taki że trzeba jeszcze jednej osoby żeby jego szczery zapał poskromić i ukierunkować na coś innego niż zabawianie się folią i pakowanie łap do farby ...
vip0 pisze:To jak już robimy taką rotację, to ja biorę Rysiula juany.
juana pisze:vip0 pisze:To jak już robimy taką rotację, to ja biorę Rysiula juany.
Ja Ci mówię- Ty się lepiej zastanów. Zaczęło się wybredzanie z jedzeniem: takie mięsko nie, takie tez niePoza tym- widziałaś jak pomaga w pracy?
http://www.youtube.com/watch?v=C7ygN02dZBE
Bianka 4 pisze:Zaczęłam (po raz kolejny) z moimi psiakami chodzić na szkolenie do mojej koleżanki. Sunia - Ch'timi jest aniołem, ale psiak - Noblik jest potwornym tchurzem, więc wszystko dookoła obszczekuje, a co gorsza zdarza mu się łapać zębami ludzi za kostkiWczoraj i dzisiaj był bardzo dzielny, ale na sam koniec zajęć, w sąsiedztwie placu szkoleniowego, ktoś zaczął grać w badmingtona - myślałam, że Nobli ze skóry wyskoczy a ja z nim. Jeszcze dużo pracy przed nami, ale damy radę
Teraz gamonie odsypiają dzień pełen wrażeń
jokototo pisze:dziabnęła już kogoś tak konkretnie ?
puszatek pisze:no...a Ty mówisz, że ona jest bardzo...bardzo...szczęśliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, muza_51 i 140 gości