Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 29, 2012 19:24 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Jak footerka ?? :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie sty 29, 2012 19:35 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Ojeku 8O ,jakie piękne cudo masz teraz w domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie sty 29, 2012 20:44 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Obrazek

Nutella wpierniczyła Tadzikowi, prycha na Tolka i Troję. Uziego na razie traktuje obojętnie. Pierwsze co, to wpadla w michę i zaczęła futrować, aż miło. Teraz śpi na kanapie.

Rejcia prycha i syczy na Troję. Biedna Troja zdurniała, bo Zająca mogła gnębić, a ta sierota nie reagowała, tylko potulnie z drogi schodziła. A Tu nagle dwie laski, które się nie dały :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie sty 29, 2012 20:55 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Jestem już ,jestem.
Jakżebym mogła nie byc i mojej chrześniaczki nie podziwiać ;)

Troja pewnie przeżywa największe zdziwienie zycia.
Małoletnie dziołchy przybyły i robią burdy :D

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

Post » Nie sty 29, 2012 20:59 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

No, jest w końcu cioteczka - sąsiadka :) Kolejna Asia w stadzie :D Mam już cztery w swoim wątku :D

Troja..no dokladnie, Troja paczy! Siedzi i paczy. Brus nawet paczy. Rejcia przemyka po domu, zwiedza po swojemu. Długa taka,przy ziemi, lekko wystraszona - ale ciekawska jednocześnie. Póki co najczęściej siedzi w przedpokoju, ale co chwila gdzieś tu zagląda.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Nie sty 29, 2012 21:04 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Tak ,tak ,wszstkie Aski ,to fajne dziewczyny ;)
I lubią koty.

A moje trzy lataja po mieszkaniu ,jak opętanie.
Wieczorne wariactwo.

Kurcze ,trzymam kciuki ,żeby ta babka z Tczewa odezwała sie po Nutkę.
Idę powoli w bety,bo jutro o szóstej wstaję(dramat).
Wieczorem się odezwę w sprawie pralki.
Na 19stej idziemy na improwizacje ,to mysle ,że ok 21-22 powinniśmy być.
Znajomi jeszcze nic nie wiedzą ale oni sa zawsze chetni do pomocy i mieszkają blisko tak wiec myslę ,że raczej uwolnimy cię od tej strrrasznej pralki.

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

Post » Nie sty 29, 2012 21:10 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Alcia i Pomcia...zniknęły... u nas cisza... :)

Rejciulek :) zwiedza :) ona czasem jak zwiedza potrafi zacząć lamentować, gada wtedy jak najęta.
Nie przestrasz się :)

seja

Post » Nie sty 29, 2012 21:12 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Na razie dała krótki koncert w aucie, ale bez szaleństwa. Tutaj poza nasyczeniem na Troję - cisza.

Layla, no to wstrzymam się z proponowaną przez Sebastiana akcją z cegłą ;]

KaleidoStar

Post » Nie sty 29, 2012 22:44 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Rejcia znalazła sobie miejscówkę O_o

Obrazek

Wyściełalam jej tam teraz, jak już chce spać w zlewie, to niech chociaż miękko ma...

KaleidoStar

Post » Pon sty 30, 2012 14:21 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

KaleidoStar pisze:Rejcia znalazła sobie miejscówkę O_o

Obrazek

Wyściełalam jej tam teraz, jak już chce spać w zlewie, to niech chociaż miękko ma...

To nowość, do tej pory nie robiła sobie legowiska z umywalki :)

seja

Post » Pon sty 30, 2012 14:39 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Już jej się znudzilo, moje łóżko jednak wygodniejsze ;]
Jak oni wszyscy dziś hałasowali, o bogowie... masakra to była. Rejcia gaduliła, Tadzik gadulił... ktoś przewrócil stojak na parasole, ktoś zrzucil durszlak z blatu, ktoś przewrócił kosz na pranie, ktoś zrzucil stos książek z szafki.... Tadzik z uporem maniaka wyszukiwał wszystko, co foliowe i szeleszczące i to obgryzal... Rejcia usilowała wlazić do łóżka, musztrując przy tym resztę kotów. Mi się co chwila przypominalo, że jak ona w stresie, to lała na łóżko nawet jak w nim akurat spaliście..więc co chwila na baczność byłam :ryk:

Jakoś nad ranem się uspokoili i dopiero wtedy zasnęłam na dłużej niż pół godziny :D

KaleidoStar

Post » Pon sty 30, 2012 15:48 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

KaleidoStar pisze:Już jej się znudzilo, moje łóżko jednak wygodniejsze ;]
Jak oni wszyscy dziś hałasowali, o bogowie... masakra to była. Rejcia gaduliła, Tadzik gadulił... ktoś przewrócil stojak na parasole, ktoś zrzucil durszlak z blatu, ktoś przewrócił kosz na pranie, ktoś zrzucil stos książek z szafki.... Tadzik z uporem maniaka wyszukiwał wszystko, co foliowe i szeleszczące i to obgryzal... Rejcia usilowała wlazić do łóżka, musztrując przy tym resztę kotów. Mi się co chwila przypominalo, że jak ona w stresie, to lała na łóżko nawet jak w nim akurat spaliście..więc co chwila na baczność byłam :ryk:

Jakoś nad ranem się uspokoili i dopiero wtedy zasnęłam na dłużej niż pół godziny :D

Ania! a ile ty masz lat dziewczyno?
hahahahaaaa bo ja mam 48, i tak mam już od 20 lat. znaczy mam te cudowne dzialania kocie. hahahaaaaa

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pon sty 30, 2012 15:51 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Moje kociaste mnie rozpieściły, wszystkie grzeczne pod tym względem. Oczywiście zdarzają im się wpadki typu obudzenie calego bloku w środku nocy..ale nieczęsto. Póki co na szczęście każde nowe futro jakoś dostosowywalo się do naszych zasad - czyli - duża śpi, to koty też śpią ;] Oby tak było dalej ;] Chociaż ostatnio Brus i Uzi tak dają czadu, że nie wiem.. non stop latają po ścianach i się leją. I wciągają w to koty, po których przebiegną ;]

KaleidoStar

Post » Pon sty 30, 2012 16:37 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

no... może czas na ciachnięcie po jajkach ;)

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pon sty 30, 2012 16:39 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Oj zdecydowanie.. już się chłopaki zaczynają zachowywać nieprzyzwoicie... Chyba będę musiala jakąs akcję zrobić i pozbierać trochę kasy, żeby wszystkie jajeczka pociachać ;]

KaleidoStar

[poprzednia][następna]