Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:co tam u Miśka na koloniach?
Georg-inia pisze: ani Pani Jola ani Agata nawet nie dzwonią(...)teoretycznie mogę zadzwonić do jednej czy drugiej, mam do tego święte prawo, bo przecież Misiek nie został mi oddany tylko niejako "pożyczony", ale się wstydzę i mi głupio.
Georg-inia pisze: na poprawę humoru wydałam dziś ostatnią kasę i kupiłam sobie kosę spalinową. Teraz będziemy jeść tynk ze ścian (my, ludzie, i Misiek też, bo on tylko mokre je), ale za to będę kosić i kosićTŻ kazał mi kupić jeszcze kotwicę albo chociaż łańcuch i palik, bo mój nowy nabytek ma 11 tys. obrotów i ponad 5 KM - więc żebym nie odleciała
dilah pisze:Georg-inia pisze: ani Pani Jola ani Agata nawet nie dzwonią(...)teoretycznie mogę zadzwonić do jednej czy drugiej, mam do tego święte prawo, bo przecież Misiek nie został mi oddany tylko niejako "pożyczony", ale się wstydzę i mi głupio.
Ja przepraszam, ale bym zadzwoniła "mięchem" rzucała na prawo i lewoniech się baby zdecydują, a Tobie czemu ma być głupuio i wstyd? Temu,że masz pojemność serducha za dużą???? Szkoda tylko Misia w tym wszystkim
![]()
gosiaa pisze: Inga, kupiłaś kosę spalinową, ostatnio mówiłaś, że Ty raczej z tych roślinożernych, więc dasz radę.
Gorzej z Wieśkiem
Georg-inia pisze:ale co ja mam niby żreć? jeszcze nawet mleczy nie ma[...]
gosiaa pisze:Georg-inia pisze:ale co ja mam niby żreć? jeszcze nawet mleczy nie ma[...]
To ja się naprawdę głęboko zastanawiam, po co tą kosę kupiłaś
AYO pisze:A ile taka kosa?
Bo moja kosiarka juz ledwie dycha i chyba by mi było łatwiej miedzy drzewami z czyms takim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości