Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Hej,
pracowite
Kociara82 pisze:a ja wlasnie zalapalam dola...wlasnie sie dowiedzialam ze w nocy odeszla we snie za TM jedna z miauowych koteczek, ktorej kibicowalam...
Sarayu pisze:MaryLux pisze:[quote="Sarayu]
Cześć Ineczko,
a czy ja Cię mogę tutaj zacząć odwiedzać..?![]()
Schatzi
O, to ja jestem.[/quote]
No pewnie, że taaaaaaaaaaaaaaaak, jupiiiiiii! A masz już swój wąteczek? Ja też bym przyszła do Ciebie w odwiedziny[/quote]
Takiego swojego prawdziwego jak Ty to wątku nie mam, bo moja Duża to taka trochę pierdoła i nie wiadomo co by z tego wyszło.Jak mi zamówiła drapak, to najpierw nie przychodził, a jak już przyszedł to się okazało, że w budce się nie mieszczę, a na platformie mieści się tylko jedna moja część, przód lub tył.
Duża to chciała od razu odesłać, ale Duży powiedział, żeby zostawiła bo może kiedyś doczekam się rodzeństwa. Nie wiem co to jest to rodzeństwo, ale lepiej, że zostawili bo przynajmniej na słupku sobie pazurki ostrzę.
Nie, no pierdoła z tej Dużej do kwadratu. Zamartwia, że się nie bawię, a przecież cały czas jej mruczę, że wszystko dobrze.
No dobra, wybaczam jej, bo mnie zna dopiero od tygodnia, to może jeszcze nie wiedzieć.![]()
(jest jedynie wątek ifciastu o Schatzi szukającej domu i moje pytania różne, pewnie troszkę głupie po przybyciu Koty do nas - S.)[/quote]
Bazyliszkowa pisze:Mraudobry. Pozdrawiamy z nowego drapaka.
Kulokot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 50 gości