Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 22:55 Re: Jedyne takie Dranie. Mój mały Skarb - diabli wiedzą co :(

Wielbłądzio pisze:Nie byłam w żadnym ZUS-ie :( Może jutro :(
Mdli mnie cały czas, potwornie boli mnie głowa, trzęsę się z zimna, kolejny krwotok-niespodzianka :roll: ...
Wiem, że ja jestem nienormalna i powykręcana, ale jest mój typowy 'pakiet promocyjny', często tak mam przy okazji dołków :(
Nie mam siły nawet posprzątać kuwet, a przecież trzeba jeszcze zawlec się z Busiątkiem do lecznicy...

Wszystko się sypie. Boję się :(

:(
Leki bierzesz?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 13, 2011 23:40 Re: Jedyne takie Dranie.Buś - diabli wiedzą co:(, Klara tłucze..

Ano biorę, od dzisiaj nawet w zwiększonej dawce... Gdybym nie brała, to pewnie w ogóle nie podnosiłabym się z wyrka :(

Parę obiecanych fotek:
Pluplątko:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nunia jako tap mad`l :mrgreen: :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Z serii "Nusia kocha Maciusia"...:
Obrazek Obrazek

...podobnie zresztą jak i Plusia :roll: :
Obrazek

Brunet, który zawsze może :mrgreen: :
Obrazek Obrazek

Lalunia-meliniara :twisted: :
Obrazek

Doryś - kot idealny ;) :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

...oraz gościnnie marmurek Cioci Marcelibu :twisted: :
Obrazek

Dobranoc :)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sty 14, 2011 12:24 Re: Jedyne takie Dranie. Mój mały Skarb - diabli wiedzą co :(

Wielbłądzio pisze:
Alyaa pisze:Spokojnie, to tylko kotka :ryk:

:twisted:
Prawdę mówiąc, z dwojga złego zdecydowanie wolałabym już koczurka :roll: ...

Dobrze, następnym razem będzie kocur. Mam trzy na stanie - możesz wybrać: małe bure, małe czarne, duże czarne :mrgreen:
Ale gdybyś jednak zmieniła zdanie, co do pci - mogę zaoferować szylkretkę, bo krówkę już masz ;)

Jednakże udało mi się odnaleźć na poczcie moją przesyłkę (pan z okienka był taaaaki zdziwiony, że ani na list, ani na paczkę nie miałam awiza... A moja to wina, że nie miałam :twisted: ??? gdybyś nie zapytała mnie, czy dotarło, nie wiedziałabym nawet, że mam szukać :roll: ) i okazało się, że wcale nie był to kot/kotka, tylko krowa 8) Bardzo sympatyczna, niekłopotliwa, aromatyczna karmelowa krówka do kąpieli :mrgreen:
Dziękuję :1luvu:

Nie ma za co. Miłego używania ;)

Nunia ma śliczny pyszczek :1luvu: a Lilek - świetną fotkę :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt sty 14, 2011 18:57 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Nie jestem w stanie pisać.
Dziś nad ranem odszedł Meonik Marcelibu :crying:

Wspaniały, mądry, ukochany Bury Kocie, nigdy Cię nie zapomnę :cry:
Na pewno spotkacie się z moją malutką, koślawą, złotooką czarną korabiewicką Królewną - oboje byliście tu na Ziemi wyjątkowi i oboje na zawsze tacy pozostaniecie w naszych sercach.
Do zobaczenia Meosiu, trzymaj się :(
Obrazek

Dzisiejsze świeczki, o które prosiłam już dla Tadzinki, niech będą też dla Meonika.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt sty 14, 2011 19:07 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Strasznie mi przykro :(

Losy Meo na Miau śledziłam od dramatycznego początku do szczęśliwego zamieszkania u Marcelibu...
I potem trochę też: wiem, że Monika walczyła o niego jak o największy skarb, że poruszyła niebo i ziemię i całe grono ludzi dobrej woli, żeby go ratować.

Był cudownym kotem.

Bardzo mi przykro :(

Meo [']
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt sty 14, 2011 19:16 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Smutno strasznie :cry:

Meosiu [*]
Marcelibu Obrazek

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt sty 14, 2011 19:18 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Tak jak napisała Dorota w wątku skaski - Meoś należy do kotów, które na pewno na zawsze zostaną w sercach wielu z nas.
Te Jego mądre, piękne ślepiska, zawsze zapatrzone w Monię jak w największy, najukochańszy Dar od Losu... Moja Biduś miała w swoich złotych ślepkach coś bardzo podobnego, zawsze wydawało mi się, że to jest taka życiowa mądrość i Miłość, które mogą posiadać i obdarowywać nimi swoich Dużych wyłącznie niemłode już, doświadczone przez los zwierzęta...
Pieprzona zima, w tym roku zabrała tyle wyjątkowych, ukochanych forumowych kotów :cry:

Wielbłądzio

Post » Pt sty 14, 2011 19:40 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Nie tylko kotów Kasiu :(

U nas w schronisku odeszły od początku grudnia cztery psy -staruszki :( Nie dały rady na zewnątrz, przy takich temperaturach jakie były.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt sty 14, 2011 20:39 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

tyle kotów odchodzi... :-(

[*][*]

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt sty 14, 2011 22:03 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Zapaliłam świeczki.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt sty 14, 2011 22:08 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Choć smutne wieści fajnie jest znów zobaczyć Drańskie stadko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 14, 2011 22:12 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Nie wiem, co zrobiłam ze swoim aparatem i CO w nim poprzestawiałam nie tak, że fotki są takie poprześwietlane :oops: Chciałam poprawić, tymczasem :roll: ...
:rudolf: jestem i tyle :oops:

Dranie żyją i śpią.
Klara wypuszczona z klatki, chyba zrozumiała, że noc w więzieniu była karą, bo od rana (a przynajmniej odkąd z powrotem jestem w domu) nikogo nie natłukła.

Tak strasznie smutno :(

Wielbłądzio

Post » Pt sty 14, 2011 22:16 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

W razie czego możesz spróbować przywrócić ustawienia fabryczne aparatu , to powinno być gdzieś w jego menu :wink:

bubor

Post » Pt sty 14, 2011 22:21 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Nie wiem, spróbuję pomajstrować, ale drugiego takiego technicznego łosia jak ja to ze świecą szukać :oops:

Wielbłądzio

Post » Pt sty 14, 2011 22:41 Re: Jedyne takie Dranie. NOWE FOTKI s. 41, miesiąc bez Tadźki :(

Bez przesady , dasz radę :ok: :wink:

bubor

[poprzednia][następna]