Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 22:47 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 18, 2011 23:01 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

to straszne :(
nie chcę żeby moje kicie były chore
nie wiem jak to jest, kiedyś miałam kicie i nikt nie mówił o szczepieniach i żyły bardzo długo, nie wiem, ale to chyba tak jak z ludzkimi choróbskami-kiedyś też wielu nie było
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt mar 18, 2011 23:09 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Dokładnie tak. Więc naprawdę zaszczep - będziesz spokojna. Ja odetchnęłam po pierwszym szczepieniu.
A może się wybierzesz jutro ze mną, co? :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 18, 2011 23:22 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Jutro nie mogę, ale Smarti mówiła że dr będzie mógł przyjechać do nas do domu, bo wycieczka z dwoma moimi dzikusami nie za bardzo mi się uśmiecha, szczególnie z Titem :twisted:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt mar 18, 2011 23:25 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

a kiedy możesz sie umawiać? Naprawdę chętnie poznam wet Kamila - podobno okrutnie przystojny i sympatyczny :wink:

Marzenia11

Post » Pt mar 18, 2011 23:38 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

a więc jednak myślisz o jakimś zabiegu dla siebie :?:
no ładnie, ładnie...
skoro on taki kuszący to będę się umawiać do każdego kota innego dnia :mrgreen:

SZUKAM KOTÓW DO PRZYGARNIĘCIA
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt mar 18, 2011 23:41 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No myślę o konsultacji :D :D :D :D :D :D

proponuję na razie jedno umówienie - w końcu smarti może mieć inne kryteria tego co jest ładne i przystojne, no nie? :D :D :D :D :D

cos czuję, że się sama chcesz umowić - niedobra.. :wink:

Marzenia11

Post » Pt mar 18, 2011 23:46 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

bądź spokojna, nie jestem zainteresowana
dam znać ale teraz już mówię dobranoc :kotek: i Dużym

m....j.... żyjesz?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob mar 19, 2011 9:25 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Żyję, chociaż chyba w innym świecie ostatnio..... zeszłam na psy :)
magdajedral

Post » Sob mar 19, 2011 9:44 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Jolu popieram inicjatywę Marzeni i Iwonki - koniecznie umawiaj Tita i Buri na szczepienia!!!! Zrobisz to dla ich dobra a koty nawet nie zauważą, że ktokolwiek coś im robił. Ja ze swoimi idę na coroczne szczepienie w poniedziałek i wiem że też będą się stresować (a ja z nimi), ale wyjścia nie ma. Wrócą do domu po fakcie, dostaną nagrodę w postaci pysznej puszeczki, trochę się pofochają i przejdzie im.
magdajedral

Post » Sob mar 19, 2011 12:42 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

noooo, zwłaszcza że Jola ma "z dostawą do domu" :D ... i to z jaką dostawą :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob mar 19, 2011 20:44 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

To ja też chcę być przy tej dostawie :) Popatrzę se chociaż, a co!!!

A Wy spójrzcie tutaj:

viewtopic.php?f=1&t=125611
magdajedral

Post » Sob mar 19, 2011 23:17 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Coś mi się zdaje że cioteczki chcą wyrwać doktorka na moje kicie :roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob mar 19, 2011 23:19 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

JolaJ pisze:Coś mi się zdaje że cioteczki chcą wyrwać doktorka na moje kicie :roll:

zgadzasz się? :wink: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Sob mar 19, 2011 23:25 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ja bym wolała żeby Jola zgodziła się na szczepienia. Doktorka mogę Jej oddać bez patrzenia na Niego nawet :)
magdajedral

[poprzednia][następna]