"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
to straszne nie chcę żeby moje kicie były chore nie wiem jak to jest, kiedyś miałam kicie i nikt nie mówił o szczepieniach i żyły bardzo długo, nie wiem, ale to chyba tak jak z ludzkimi choróbskami-kiedyś też wielu nie było
Dokładnie tak. Więc naprawdę zaszczep - będziesz spokojna. Ja odetchnęłam po pierwszym szczepieniu. A może się wybierzesz jutro ze mną, co?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Jutro nie mogę, ale Smarti mówiła że dr będzie mógł przyjechać do nas do domu, bo wycieczka z dwoma moimi dzikusami nie za bardzo mi się uśmiecha, szczególnie z Titem
a kiedy możesz sie umawiać? Naprawdę chętnie poznam wet Kamila - podobno okrutnie przystojny i sympatyczny
proponuję na razie jedno umówienie - w końcu smarti może mieć inne kryteria tego co jest ładne i przystojne, no nie?
cos czuję, że się sama chcesz umowić - niedobra..
Jolu popieram inicjatywę Marzeni i Iwonki - koniecznie umawiaj Tita i Buri na szczepienia!!!! Zrobisz to dla ich dobra a koty nawet nie zauważą, że ktokolwiek coś im robił. Ja ze swoimi idę na coroczne szczepienie w poniedziałek i wiem że też będą się stresować (a ja z nimi), ale wyjścia nie ma. Wrócą do domu po fakcie, dostaną nagrodę w postaci pysznej puszeczki, trochę się pofochają i przejdzie im.
JolaJ pisze:Coś mi się zdaje że cioteczki chcą wyrwać doktorka na moje kicie
zgadzasz się?