vega013 pisze:A ja jestem daleko![]()
Jakie "za daleko"? Szal kolejowy prędzej, czy później się skończy. Wsiadasz na "Centralnym" i za niecałe 3 godzinki jesteś w Ziemniakowie.

Moderator: Estraven
vega013 pisze:A ja jestem daleko![]()
moś pisze:No, mos tez ma daleko a smiga
zabers pisze:vega013 pisze:A ja jestem daleko![]()
Jakie "za daleko"? Szal kolejowy prędzej, czy później się skończy. Wsiadasz na "Centralnym" i za niecałe 3 godzinki jesteś w Ziemniakowie.Mośka się ściągnie, dziewuchy skrzyknie i będzie git
filo pisze:Jestem żywym dowodem, że można przejechać na trasie między szanownymi miastami i przeżyć. Właśnie wróciłam do domu. Pociągi nawet są bliskie kursowania według rozkładu. Za to UWAGA na tej trasie jeździ tramwaj. Miałam przyjemność? skorzystać.
anulka111 pisze:filo pisze:Jestem żywym dowodem, że można przejechać na trasie między szanownymi miastami i przeżyć. Właśnie wróciłam do domu. Pociągi nawet są bliskie kursowania według rozkładu. Za to UWAGA na tej trasie jeździ tramwaj. Miałam przyjemność? skorzystać.
Brat dzis jechal pociagiem-o dziwo dojechal punktualnie
moś pisze:Zabers pojawia sie i znika i znika i znika.....mam na twym punkcie bzika..tralala
moś pisze:Zabers pojawia sie i znika i znika i znika.....mam na twym punkcie bzika..tralala
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue, pibon i 247 gości