Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzis doszla przesyla i jestem nadal w szoku jakie piekne kolczyki sa. Najpierw nie moglam sie napatrzec, potem wzielam tylko w reke a jak zalozylam to sie zdziwilam, ze tak pieknie do mnie pasuja i po prostu cudownie swiatlo lapia. Robisz naprawde male cuda. Brak mi slow, zeby Ci podziekowac.
JaEwka pisze:A na opryszczkę są tabletki Heviran tylko one na receptę są(bierze się ja jak się już czuje że coś się szykuje, ja odkąd biorę te tabletki to mam rzadziej to ohydztwo no i szybciej schodzi)
SecretFire pisze::-) Jak sie z nim znowu spotkam, to w kazdym razie je ubiore. Moze sie zaczac nimi bawic.
SecretFire pisze::-( Przepraszam. Jestem kompletnie spalona pod krecha. Dzis rano przed autem mi przeleciala nastepna kicia o ktorej bede sie teraz martwic. Bylam strasznie spozniona, bo bym sie cofnela po jedzonko a ona widocznie szukala cos do jedzenia. Po poludniu bede ja szukac.
SecretFire pisze:Ok, to moge robic.
Kurcze nawet boje sie na konto zajrzec, zeby sie nie rozplakac... Cos sie przegielo ostatnio a tu jeszcze auto zaczelo znowu byc chore. Jakos musi ist dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości