Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2010 19:14 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A teraz śliczne cieszyńskie kretki :)
Irysia - istny cukiereczek. Śliczna, cudowna, rozkoszna :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Lafi - niezwykła, okrąglutka ślicznotka :)
Safi - niebieska, poważna, pluszowa :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon sie 23, 2010 19:23 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A teraz troszkę Cieszyna :)
Cieszyn w tym roku obchodzi 1200-lecie istnienia. To bardzo stare i piękne miasto. Miałam przemiłych przewodników - jeszcze raz baaardzo dziękuję kalairkowi i jej TŻ :) :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Byłam jeszcze w kilku miejscach, ale nie sposób wstawić tu wszystkich zdjęć :) Pozwólcie więc, że na tym poprzestanę, tylko Wam powiem - pięknie było..... :)

Sihaja

Post » Wto sie 24, 2010 6:58 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Witam najserdeczniej :)
Dziękuję za tak miłe przywitanie i pamięć o nas :)
Dzisiaj postanowiłam wyrzucić pelargonię i chryzantemy, bo już były bardzo nieładne i kupiłam astry. Nie pomyślałam wcześniej i nie zapytałam sprzedawcy, jak wysoko one urosną, bo przecież nie mogą zbyt wysoko, bo stoją w doniczkach na parapecie.... Miałam kupić aksamitki, ale astry miały takie piękne kolory.... Jak myślicie, czy astry mogą być kwiatami naparapetnymi? I jak duże urosną? Wyglądają tak:
Obrazek

A teraz trochę zdjęć z wakacji :)
Bielsko-Biała, górki i festiwal kwaśnicy :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Widzialam, ale popodziwiam! Piękne zdjęcia!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sie 24, 2010 7:00 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihajko, my też dziękujemy za odwiedziny i czekamy na powtórkę. :1luvu:
A zdjęcia z Krakowa będą? :D

Aaaa! Sihajka poznala fajnego chłopaka w Cieszynie.. Jak pozwoli, wstawię wieczorem fotę.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sie 24, 2010 15:48 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ach... Kraków :)
Zmokliśmy strasznie, bo prawie cały czas padał deszcz. Ale za to trafiliśmy na Festiwal Pierogów, który odbywał się na Małym Rynku... najedliśmy się jak bąki :lol: :lol: :lol: Pyyyycha :)
Oto kilka zdjęć deszczowego Krakowa... Zdjęcia wyszły, jak wyszły, bo robiłam jedną ręką. W drugiej musiałam trzymać parasol... :)

Kalair, mówisz o moim bogatym narzeczonym? :) Wstawiaj zdjęcie, niech mi wszyscy zazdroszczą :)

Sihaja

Post » Wto sie 24, 2010 18:21 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kraków kocham bez względu na pogodę! :D
Tak, mam na myśli Twojego BOGATEGO narzeczonego.
Zaraz wstawię! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sie 24, 2010 18:32 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

czekamy na fotki 8)
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto sie 24, 2010 19:21 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sie 24, 2010 19:24 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

niezły...intrygujący..... ale trochę chyba ....chłodny i.....sztywny...? choć patrzy na Ciebie z uczuciem :lol: :lol:
:lol:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sie 24, 2010 19:30 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No..troszkę chłodny, ale akurat w ten upał jak znalazł! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sie 24, 2010 19:34 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihajko, jakie śliczne zdjęcia dziewczynek! :love:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto sie 24, 2010 19:41 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Wcale nie taki chłodny, na jakiego wygląda :) I buciki ma śliczne, tylko na zdjęcie się nie załapały. Musiały kosztować majątek :)
To nie zdjęcia dziewczynek są piękne, ale dziewczynki są piękne :) A Irysię to ja kiedyś skradnę :)
NO, dobranoc. Bawcie się dobrze :)

Sihaja

Post » Wto sie 24, 2010 20:04 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Faktycznie, zjadlam buciki, skoncentrowałam się na buźkach.. :lol:
Dobrej nocki Sihajko! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sie 24, 2010 20:40 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No, ładnie się pani na wakacjach zabawiała... A koty biedne siedziały w domku i czekały ! Po powrocie z Olsztyna moje koty ledwie mnie poznały, dopiero, gdy położyłam się na swoim łóżku, to Mratawoj zatrybił, że mamusia wróciła. Co nie przeszkadzało mu grozić mi ugryzieniem, gdy usiłowałam zdobyć dla siebie chociaż kawałek poduszki. Pucuś został dziś wyczesany nowym furminatorem. Wrzeszczał i się wyrywał. No i Kubuś przyszedł wieczorkiem na kolację, ale znów nie daje się głaskać. Pewnie czuje te moje zamiary kastracyjne.
Ty to masz grzeczne kotki...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Śro sie 25, 2010 7:04 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:mrgreen:
ObrazekKochane! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]