Ja sobie strzelałam piffko w krytycznych momentach i od razu lepiej się robiło. Polecam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Ale najbardziej lubię jak malutkie przyglada mi sie cwanie jak zasiadam na fotelu lub kanapie i patrzy ,czy moze da sie do mnie poprzytulac.....robi zalotne minki , az ide po niego ,biore na rece....wtedy zaczyna sie mruczenie ...i klade sobie na brzuchu......
MariaD pisze:anulka111 pisze:Ale najbardziej lubię jak malutkie przyglada mi sie cwanie jak zasiadam na fotelu lub kanapie i patrzy ,czy moze da sie do mnie poprzytulac.....robi zalotne minki , az ide po niego ,biore na rece....wtedy zaczyna sie mruczenie ...i klade sobie na brzuchu......
a zawołać, niech przyjdzie sam, to nie?
anulka111 pisze:Bylam u mamy porobic wieczorem, potme wywalilam śmieci i kuwety sprzatnaelam, koty chwilke balkonowaly-teraz jak juz jestme w domku Gucio poszeld do kuwety zrobic Q- fleja zostawil ja by aromat rozszedl sie wszedzie ...............i sie przeliczyl![]()
Gdy uciekal z kuwety porzuciwszy pachnacy inaczej urobek na wierzchu od Smakusi dostal lapa w pysk , a Ryś jako facet z dobrego domku rzucil sie do zakopania ala gornik rzeczonego urobku -Smakusia pogonila wiec lac gucia, aktualnie go dusi w najdalszym pokoju..........ja wszystko posprzatalam..........i wietrze dwa pokojeeeeeeeeeeeeeeeejak na full serwis przystało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 14 gości