Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bazylica pisze:dziewczyny prosze was
aż zważę Jaśka u wetki
kinga w. pisze:bazylica pisze:dziewczyny prosze was
aż zważę Jaśka u wetki
A to Jasiek nie ważony?? A waga łazienkowa tylko w miarę dokładna - ważysz się sama, potem z kotem na rękach, odejmujesz i masz wynik.
Lubię tę moją zbieraninę. Mało nie padłam jak nam dziś prąd wyłączyli. Miyuki jak zwykle spała na monitorze - świecimy latarką a tam siedzi kocia mumia ze zbulwersowaną miną.
alus1 pisze:kinga w. pisze:bazylica pisze:dziewczyny prosze was
aż zważę Jaśka u wetki
A to Jasiek nie ważony?? A waga łazienkowa tylko w miarę dokładna - ważysz się sama, potem z kotem na rękach, odejmujesz i masz wynik.
Lubię tę moją zbieraninę. Mało nie padłam jak nam dziś prąd wyłączyli. Miyuki jak zwykle spała na monitorze - świecimy latarką a tam siedzi kocia mumia ze zbulwersowaną miną.
trzeba mieć odwagę wejść na wagę
tosiula pisze:To go zaważ w kontenerku
tosiula pisze:To go zaważ w kontenerku
alus1 pisze:u mnie parka waży prawie tyle co Twoje pięć cudowności malutkich![]()
bo panna M 6.5
a pan N 6,8
kinga w. pisze:alus1 pisze:u mnie parka waży prawie tyle co Twoje pięć cudowności malutkich![]()
bo panna M 6.5
a pan N 6,8
JAniepierdykam...Pan N. jak Tysiek i Futro razem!
kinga w. pisze:bazylica pisze:dziewczyny prosze was
aż zważę Jaśka u wetki
kinga w. pisze:Ja też nie jestem, ale jak się wzięłam za zagadnienie to i wagę musiałam nabyć.
bazylica pisze:kinga w. pisze:Ja też nie jestem, ale jak się wzięłam za zagadnienie to i wagę musiałam nabyć.
jakie zagadnienie?
kinga w. pisze:bazylica pisze:kinga w. pisze:Ja też nie jestem, ale jak się wzięłam za zagadnienie to i wagę musiałam nabyć.
jakie zagadnienie?
Dużej wagi - moje dopsko.
Te gówniarze na siebie syczą! Ja nie mogę! Idą takie dwa mikrokoty naprzeciw siebie i jeden do drugiego bokiem się jeży i syczy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości