Historia cudu odnalezienia...Kleksio FeLV+bardzo chory;( [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 06, 2009 23:41 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Szukamy Kleksika...musi gdzies byc !!
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon wrz 07, 2009 7:42 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Takie wskazówki dostałam od znajmoej mieszkajacej w tamtym rejonie:

"Byly tu ostatnio znajdy, ale czarne. Przekaze znajomej, co koty dokarmia.
Namow ich na ogloszenia w lecznicach - w tej przy Maćka z Bogdańca, drugiej kolo koscioła na Janowie, sklepie zoologicznym przy Hetmanskiej rog Zagloby. To wszystko tylko Janow.
Co do Olechowa to nie wiem, ale dobrze sie sprawdzaja ogloszenia na Biedronce, na smietnikach, okolicznych wiekszych sklepach
"

i kciuki :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon wrz 07, 2009 8:24 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

kurcze, co za niefart, Kleksik tyle czekal na dom, a teraz zaginal.... :( :( mam nadzieje, ze sie odnajdzie...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon wrz 07, 2009 9:25 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Ogłoszenia są tylko nie wiem w jakim rejonie. Co 2-3 dni trzeba rozklejać na nowo bo deszcz i wiatr :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon wrz 07, 2009 11:22 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Optymistyczne jest to, że ludzie się odzywają czyli zwracają uwagę... Kochany Kleksik :( Fiona tak się cieszyła, że znalazł domek. Za powrót :ok: :ok: :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon wrz 07, 2009 15:11 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

fiona.22 pisze:Ogłoszenia są tylko nie wiem w jakim rejonie. Co 2-3 dni trzeba rozklejać na nowo bo deszcz i wiatr :(

synowie tych państwa sami mówili, że ogłoszenia są niszczone i oni uzupełniają.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon wrz 07, 2009 15:15 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

fiona.22 pisze:Ogłoszenia są tylko nie wiem w jakim rejonie. Co 2-3 dni trzeba rozklejać na nowo bo deszcz i wiatr :(

ja rozwieszałam w koszulkach.Zszyte zszywkami by sie nie wysuwały.
Kciuki są cały czas!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon wrz 07, 2009 19:40 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Dzwoniła dzisiaj do mnie Femka i jest pomysł na szukanie Kleksa. Pomine juz fakt, że w trakcie rozmowy wywaliłam sie na ulicy i kot mi z koszyka nawiał... :? (na szczęście w miarę szybko złapałam ta ruda małpę :mrgreen:

Pomysł polega na zebraniu jak najwiekszej liczby osób, które spotkałyby się na Olechowie o umówionej godzinie. Osoby te zaopatrzone w latarki w miare równomiernie przeszłyby przez osiedle "przeczesując je".
Kiedy szukają trzy osoby a przyjmiemy, że kot sie przemieszcza trudno go namierzyć. Jeśli osób byłoby więcej jest szansa, że się go zauważy. Wtedy można wystawić klatke z jedzeniem i czekać.

Czy są chętni na zbiorowe szukanie ??
Ze strony nowych włascicieli padła propozycja piatek ok 23.

Jeden syn ma w czwartek egzamin więc do czwartku odpada a drugi jeszcze nie doleczył się po przeziębieniu z pierwszych dni poszukiwań.

Od nowych właścicieli byłoby na dzień dzisiejszy 5 osób ale maja jeszcze poszukać chętnych wśrod znajomych.

Bardzo prosze o deklaracje kto byłby chętny do pomocy. Im więcej osób tym większe szansa, ze Kleksio się znajdzie. Błagam popytajcie znajomych czy ktoś zechciałby pomóc.

Pozwole sobie otworzyc listę poszukiwaczy:

Szukają Kleksa:
5 osób od nowych właścicieli
1 osoba Pani Dorota z mociej mamy (bez samochodu, ktos musiałby pomóc
w dotarciu na miejsce)

Razem 6 osób
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon wrz 07, 2009 21:56 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Potrzebne jak najwięcej osób!

Był telefon, że kleksik biegał przez ulicę koło cmentarza.
Ludzie pojechali z pułapka i złapali kocurka ale to nie był kleksik :( Bardzo podobny ale nie on :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto wrz 08, 2009 7:57 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Potrzebne jak najwięcej osób!

o kurcze, malo brakowalo... i co z tym zlapanym kocurkiem? wypuscili go?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto wrz 08, 2009 8:57 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Potrzebne jak najwięcej osób!

tillibulek pisze:o kurcze, malo brakowalo... i co z tym zlapanym kocurkiem? wypuscili go?

Właśnie - jakby co, to mamy tam lecznice umówioną na sterylki.

Piątek godz.23.00 mogę szukać, będę jechać z Bałut, chętnych mogę zabrać - 4 miejsca mam.
Ostatnio edytowano Wto wrz 08, 2009 9:14 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto wrz 08, 2009 9:09 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Potrzebne jak najwięcej osób!

Fiona, dopisz mnie do listy chętnych poszukiwaczy. Piątek w nocy to dla mnie dobry termin, mam samochód, mogę kogoś z miasta zabrać.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto wrz 08, 2009 9:50 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Potrzebne jak najwięcej osób!

annskr, jesli przejedziesz przez Kilinke, to chętnie dołączę....mnie warszawiacy pomagali szukac Paździocha, trzeba spłacić dług :P
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto wrz 08, 2009 9:59 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Potrzebne jak najwięcej osób!

Mogę jechać zygzakiem przez miasto Uć - tylko proszę o wytyczenie punktów zbiorczych :D

kalewala

Post » Wto wrz 08, 2009 10:00 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Potrzebne jak najwięcej osób!

Jak będę w Łodzi to chętnie poszukam z Wami 8)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

[poprzednia][następna]