OTWOCK-CYRYLEK miziak ma domek! (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 05, 2009 15:19 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

Właśnie znalazłam wątek - kolejna bida, heh :(
Mam nadzieję, że standard otwocki - czyli poszczęści mu się, jak Walerci i Dzidzi :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob wrz 05, 2009 15:29 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

I dodaj jeszcze Glusiowe cudo i 2 puchacze i 3 eLki!!!A co pochwalę się :) same miziaki (no Gabi sie bronił, ale przegrał!).

Szukamy domku dla Kacperka miziatego i mruczącego w stereo!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 05, 2009 15:35 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

maja_brygida22 pisze:ASK@ masz PW! Po naradzie z TŻ-tem chcemy dać maluszkowi awaryjny DT. Co prawda możemy go wziąć tylko na najbliższy miesiąc, ale myślę że adopcje ruszą i ten czas wystarczy, żeby ktoś się zakochał na zawsze w tym miziaczku. Ja już sie zakochałam, ale w naszym przypadku dwoje rezydentów to maximum, ewentualnie raz na jakiś czas pomagamy jakimś biedom jako DT - w zeszłym roku współpracowaliśmy z Gagucią w sprawie kociaków z Saskiej Kępy,(jest wątek na forum) więc myślę, że w razie czego można Ją zapytać, czy jesteśmy godni zaufania. :oops: Niecierpliwie czekam na wieści o kocurku i o tym, czy u nas tymczasowo zamieszka. :D :D

Monika DT napisał jw. I dlatego to Ewa powinna zdecydować.
Najlepiej byłoby znaleźć od razu DS. Ale to marzenie!!!
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 05, 2009 15:46 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

Tak, widzialam, miesiac to moze byc bardzo malo, a moze byc duzo, by domek sie znalazl... :?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 05, 2009 15:57 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

Caragh pisze:Tak, widzialam, miesiac to moze byc bardzo malo, a moze byc duzo, by domek sie znalazl... :?

swieta racja.
Ostanie 3 eLki wzięłam na 3 tygodnie.Ostatnia, najładniejsza Lunka szukała dokładnie 3.A myslelismy,że pójdzie pierwsza?!Miałam szczęście.Jakoś ogłoszenia trafiły w odbiorców.
Ale oddałabym je szybciej do azylu niz do miejsca z którego wzięłam.

DS powinien sie zgłosic już i teraz!Okazja!!!
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 05, 2009 17:26 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

Banerek dla kotka :

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hqq5n][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/cd5d8cf397.gif[/img][/url]

Kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob wrz 05, 2009 17:54 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

ASK@ pisze:I dodaj jeszcze Glusiowe cudo i 2 puchacze i 3 eLki!!!A co pochwalę się :) same miziaki (no Gabi sie bronił, ale przegrał!).

Szukamy domku dla Kacperka miziatego i mruczącego w stereo!

:D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob wrz 05, 2009 18:37 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

Hanelko, standard otwocki rozpoczęli Szwajcar Marchewka, Bławatek, Świderek, Zwiadowca, Vice, Popiołek, Tomaszek, o jejku, nie jestem w stanie się już doliczyć... Tutaj się zgarnia z ulicy albo ze śmietnika i samo wskakuje do łóżka. :lol:

Kacperek jest tylko potwierdzeniem reguły. 8) DT niech uważa, co by się nie zakochać nad życie. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob wrz 05, 2009 19:05 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

DT tego również się boi :D :wink: Gdy namawiałam mojego TŻ-ta na tymczasowanie Kacperka przekonując, że w zeszłym roku mieliśmy na tymczasie 5 kociąt i zostało tylko jedno (czyli nasza ukochana Honorcia) stwierdził: no tak, wtedy zostało tylko 20% tymczasów, a gdybyśmy pokochali Kacpra, to by oznaczało, że w tym roku zostaje 100%! :lol: :lol: :lol: A ryzyko istnieje, bo obydwoje mamy słabość do czarnych kotów... :twisted: :twisted: :twisted:

A tak na serio: na pewno pokochamy Kacperka i właśnie dlatego będziemy mu szukać domku najlepszego na świecie. Gdyby został, nie moglibyśmy pomóc w przyszłości innym biedom.

Chcemy też uspokoić osoby martwiące się, że dajemy maluchowi tylko miesiąc - po prostu jesteśmy optymistami i wierzymy, że takie cudo szybko znajdzie domek. Jeśli szukanie się przeciągnie, z pewnością go nie wyrzucimy!
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Sob wrz 05, 2009 19:10 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

Tiaaa... co któryś tymczas zostaje. U mnie tylko co dziesiąty. :wink:
Fajny dom tymczasowy się Kacperkowi szykuje. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob wrz 05, 2009 22:16 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

no to dodamy do otwockiej listy od siebie Plamke,Mikusia(wg.wetów dziewczynka tj. Krowka!), Mała,Nosia, Kićka,Lukrecja i Nadijka,Ozek,Lula,Luna,Luka, Gluś...same miziaki.Standard otwocki jak Agnes wspomniała.U nas najwieksze dzikusy robą się miziaki na swoim!!!
wszystkie domowe,kolankowe i mruczaste.U nas innych niet!
Promocja trwa caly rok!!! :!: :lol:

Ja wyrabiam norme za domki otwockie-bo zostały mi dwa tymczasy1Ale uważam,że nieznajomość DS spowodowała to niedopatrzenie.Takich miziaków i przyjaciół nie spotkasz ot tak. Mysle,że los wiedzial co czyni nie dajac domek Jasiowi.Jas mial sie spotkac z Daszkiem ,zaprzyjaźnić i pomoc przyjacielowi w ciezkich dla niego chwialach :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 05, 2009 22:30 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

acha-prawda tymczasy przewlekle blokuja innym biedom miejsce!Ale dla mnie bezcenne sa chwile spedzone na obserwowaniu Jasia i Daszka.To nie znaczy,że sie nie martwie i nie szukam stale domu!Ale pozostane w nieutulonym zalu za nimi-i kazdy dom bedzie mial ciezka przeprawe.Blokuja miejsce innym kotom. Ja wierze,mże mialo tak by .Jaś musial pomoc Daszkowi przezwyciezyc stres i pomoc w przyszlym zyciu.
Dziewczyny bez wzgledu na wariant kacperkowy ja oferuję swąpomoc w ogloszeniach!
Noiwszystkim dzieki wielkie za zaangażowanie a przede wszystkim SERCE!!!
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 05, 2009 22:32 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

dzieki amyszko za piekny banerek i za wyskubywanie fotek!! Rozpuścials mnie :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 06, 2009 0:03 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

Podrzuce Cie na dobranoc kotenku kochany :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie wrz 06, 2009 7:50 Re: OTWOCK-czarne,małe ByleCo to śliczny miziak !Pilnie DT/DS

...a ja z rana :lol: :lol: hop po domek!
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

[poprzednia][następna]