Od koleżanek ze schronu wiem, że kotom dobrze robi preparat Royal Canin Convalescent - przynajmniej jeśli chodzi o luźnje qpole.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Trzymam mocno kciuki za Balbinkę :ok::ok::ok:
Od koleżanek ze schronu wiem, że kotom dobrze robi preparat Royal Canin Convalescent - przynajmniej jeśli chodzi o luźnje qpole.
IKA 6 pisze:Dziewczyny z Forum podpowiedziały mi żeby podawać Trilac - bakterie kwasu mlekowego 1 kapsułke nawet na malucha. Podawałam na surowym miesie przy lejacej się biegunce ( 8 tygodni maluch). Po 3 dniach całkowita zmiana. Jest on w kapsułkach, proszek wysypywałam na mieso. Nie ma zapachu i smaku. Kociak nawet nie zauważył. A potem zaczełam podawać Immunodol CAT przez 5 dni. I jest spokój.
Gem pisze:Gosia B pisze:Hmm, no tak, i niby kogo karać, prawda? Ale zgłosić i tak warto. Może jak policja będzie miała od ciebie takie zgłoszenie (najlepiej poparte zdjęciami malutkiej) to przynajmniej od czasu do czasu jakiś patrol zawinie na to podwórko. Często jest tak, że policja mówi, że nie może interweniować, bo sprawa nie jest do nich oficjalnie zgłoszona i nawet, jak widzą, że coś się dzieje, to prawnie nie mają podstaw do działań...
Zawiadomić warto, ale to nieprawda, że policja nie może interweniować bez oficjalnego zgłoszenia choć widzi, że coś się dzieje. Policja ma zapobiegać przestępstwom i jeśli widzi, że dochodzi do złamania prawa, powinna interweniować.
Balbinko, cały czas trzymam za Ciebie kciuki!
Bazyliszkowa pisze:Jak dziś zdrówko Balbinki?
temida kotki pisze:Balbinka zamieszczona na wątku zbiorowym Kociej Arki:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 455 gości