dora750 pisze:bazylica pisze:dora750 pisze:Klara też przychodzi do gości na mizianki. Tylko w gościach nie jest miziasta
wiesz podobno nie mozna mieć wszystkiego![]()
No i dobrze
taaaa
niby tak jest dobrze
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dora750 pisze:bazylica pisze:dora750 pisze:Klara też przychodzi do gości na mizianki. Tylko w gościach nie jest miziasta
wiesz podobno nie mozna mieć wszystkiego![]()
No i dobrze
kinga w. pisze:Czeeeść. Dora nie znęcaj się nad koteckiem. Nie wolno zmuszać koty do życia towarzyskiego.
kalair pisze:A co by miała nie żyć!![]()
I pewnie zarobiła na papu dla koteczków!
kinga w. pisze:Żyję?? Nie jestem pewna. Nie zarobiłam na nowe chrupki - kiepsko szło. Sobota jako tako, wczoraj i dziś kichawo. Spoko, nie dziś to następnym razem.
bazylica pisze:kalair pisze:A co by miała nie żyć!![]()
na pewno tak na worek 30 kilowy
kinga w. pisze:Żyję?? Nie jestem pewna. Nie zarobiłam na nowe chrupki - kiepsko szło. Sobota jako tako, wczoraj i dziś kichawo. Spoko, nie dziś to następnym razem.
kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:A co by miała nie żyć!![]()
Podobno nie..
bazylica pisze:kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:A co by miała nie żyć!![]()
Podobno nie..
ciiiiicho ona ukrywa dochody bo teraz jest na legalu
teraz już?kinga w. pisze:Nie ukrywa. Bardziej jest sens ukrywać jak się jedzie na czarno bo limit dochodów nie wykazywanych to 1/2 minimum krajowego. Nie. Po prostu ostatnich dni do udanych zaliczyć się nie da. Zdarza się. Jutro dla odmiany Sącz i latanko za zaśw. ze skarbówki do rodzinnego i c.d. pielęgnacyjnego. Kocham biurokrację i papierkologię. Sorry - idę spać. Jestem wypluta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości