Aisha-ma super dom u kotoli :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 19, 2009 14:12

Petka-P1 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie wróciłam z Aishą od weta i jest dobrze :dance: Wyniki krwi nie są złe , nie jest juz taka blada a tej jeden szew który póścił nic nie szkodzi i za tydzień do ściągnięcia szwów :P
Koszt u weta ( za operacje , USG , badanie krwi , zastrzyki ) 180 zł.

Teraz już czas na szukanie domu , komu zezolka komu :twisted:

super, ogromnie się cieszę.....szkoda, że nie załapałam się na spotkanie z Aishą....żeby porobić fotki...ale oprę się o te co są i zrobię ogłoszenia

Justynko wysłałam wiadomość

Kochana Petko bardzo bardzo dziekuje :P :P :P
Wczoraj Ola porobiła zdjęcia Aishy i wysłała je do Justyny 8585 i jak tylko znajdzie czas to je tutaj wstawi :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lut 19, 2009 14:25

Justa&Zwierzaki pisze:
Petka-P1 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie wróciłam z Aishą od weta i jest dobrze :dance: Wyniki krwi nie są złe , nie jest juz taka blada a tej jeden szew który póścił nic nie szkodzi i za tydzień do ściągnięcia szwów :P
Koszt u weta ( za operacje , USG , badanie krwi , zastrzyki ) 180 zł.

Teraz już czas na szukanie domu , komu zezolka komu :twisted:

super, ogromnie się cieszę.....szkoda, że nie załapałam się na spotkanie z Aishą....żeby porobić fotki...ale oprę się o te co są i zrobię ogłoszenia

Justynko wysłałam wiadomość

Kochana Petko bardzo bardzo dziekuje :P :P :P
Wczoraj Ola porobiła zdjęcia Aishy i wysłała je do Justyny 8585 i jak tylko znajdzie czas to je tutaj wstawi :):):)

super...to czekam na fotki i zrobię ogłoszenia
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lut 19, 2009 22:05

Justa skąd masz banerek Aishy...gdzie znajdę kod?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw lut 19, 2009 22:08

Petka-P1 pisze:Justa skąd masz banerek Aishy...gdzie znajdę kod?

A banerek zrobiła mi Cameo i nie wiem gdzie jest kod :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 19, 2009 23:51

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/bht7][img]http://img54.imageshack.us/img54/6268/38170352ry6.png[/img][/url]

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lut 20, 2009 0:01

Cameo pisze:Obrazek

[url=http://tiny.pl/bht7][img]http://img54.imageshack.us/img54/6268/38170352ry6.png[/img][/url]

wkleiłam 8)

Petka

Post » Pt lut 20, 2009 1:03

Petka-P1 pisze:
Cameo pisze:Obrazek

wkleiłam 8)

Kochana Petko bardzo dziękuje za wklejenie banerka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 20, 2009 9:49

Aishuniu czy ktos Cie pokocha , czy masz szanse na dom ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 20, 2009 10:28

hop do góry!
Obrazek Obrazek

Balbina01

Od: Pon lut 16, 2009 12:33

Post » Pt lut 20, 2009 11:36

Aisha od dnia przybycia dostawała RC i jak dziś jej dałam purine Pro-Plan to sie zdziwiła i nawet jednego ziarenka nie tkneła :twisted: zorpuszczona dziewczyna :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 20, 2009 11:54

Dopiero przyuwazylam Kotunie! Ale ona sliczna!
A jakie wyniki nerkowe ma?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt lut 20, 2009 12:42

Karotka pisze:Dopiero przyuwazylam Kotunie! Ale ona sliczna!

Są dobre i nawet bladość zanika , jakie wazne jest dobre odzywienie kota to az sie wierzyc nie chce :P Aisha z dnia na dzien jest coraz silniejsza , coraz ładniejsza i coraz okrąglejsza :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 20, 2009 12:50

Justa&Zwierzaki pisze:

Są dobre i nawet bladość zanika , jakie wazne jest dobre odzywienie kota to az sie wierzyc nie chce :P Aisha z dnia na dzien jest coraz silniejsza , coraz ładniejsza i coraz okrąglejsza :twisted:

Justyno zrób jej prosze za okolo miesiac, 6 tygodni raz jeszcze badania. I uczul przyszły domek, zeby badal ja regralnie co dwa miesiace nawet jak wyniki beda OK. Tylko mocznik i kreatynine, co jakis czas ALT
To bardzo wazne. Jezeli miala problemy z nerkami, nawet chwilowe bardzo prawdopodobne ze pojawia sie znów.
Ja tak sie zachłysnęłam pomyslnymi wynikami Zuzi, które były dobre przez kilka miesiecy, ze odpuscilam jej na 4 miesiace a kiedy zrobilam wyniki bylo juz tak źle ze nie mialam szansy jej uratowac. Kroplówki, leki, transfuzje nic nie pomogło :( Dlatego uczul prosze domek na badania, bo to niewielki koszt w przeliczeniu na komfort psychiczny i koszty poźniejszego ewentualnego leczenia. Niestety kot mimo złych wyników nie pokazuje czesto ze źle sie dzieje w jego organizmie, a kiedy pokaze jest juz zwykle za późno :(
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt lut 20, 2009 13:09

Karotka pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Justyno zrób jej prosze za okolo miesiac, 6 tygodni raz jeszcze badania. I uczul przyszły domek, zeby badal ja regralnie co dwa miesiace nawet jak wyniki beda OK. Tylko mocznik i kreatynine, co jakis czas ALT
To bardzo wazne. Jezeli miala problemy z nerkami, nawet chwilowe bardzo prawdopodobne ze pojawia sie znów.
Ja tak sie zachłysnęłam pomyslnymi wynikami Zuzi, które były dobre przez kilka miesiecy, ze odpuscilam jej na 4 miesiace a kiedy zrobilam wyniki bylo juz tak źle ze nie mialam szansy jej uratowac. Kroplówki, leki, transfuzje nic nie pomogło :( Dlatego uczul prosze domek na badania, bo to niewielki koszt w przeliczeniu na komfort psychiczny i koszty poźniejszego ewentualnego leczenia. Niestety kot mimo złych wyników nie pokazuje czesto ze źle sie dzieje w jego organizmie, a kiedy pokaze jest juz zwykle za późno :(

Bardzo dziekuje za podpowiedź , oczywiscie uczule i mam nadzieje ze znajdzie ten najlepszy domek bo naprawde zasługuje na to :):):)

Współczuje i bardzo mi przykro z powodu śmierci Zuzi ['] wiem jaki to jest ból :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 20, 2009 14:46

Aisha bardzo prosi o domek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]