Kociara82 pisze:jestem na tym forum dopiero od niedawna, moze od 2 miesiecy, a poza tym tu jest tyle watkow, ze nie zdazylam jeszcze wszystkich przejrzec. Myslicie, ze nie mam nic lepszego do roboty, tylko non stop siedziec na miau?!
A co sie tyczy mojej wczesniejszej wypowiedzi, chodzilo mi o to, ze dziewczyny maja jakas taka energie, ze przyciagaja do siebie ludzi spragnionych kociego towarzystwa. Ja wiem, ze chcecie wszystkim bidom pomoc. Gdzies tu jest temat MARZENIE KOCIARY, w ktorym dziewczyna pisze o deficycie na koty. Gdyby to bylo mozliwe chcialabym tego dla nich najbardziej na swiecie! Ale zrozumcie! Nie dacie rady pomoc wszystkim!
Kociara 82
Buffy
dziewczyny, na miau wiele nieporozumień bierze sie stąd, że choć spotykamy sie tu wirtualnie i łączy nas miłość do kotów - to jednak nie znamy wzajemnie swoich charakterów, swojego poczucia humoru, sposobu swoich wypowiedzi, wyrażania swoich emocji- dlatego tak łatwo jest opacznie zrozumieć jako atak coś co jest zwykłą, niewinną naprawdę wypowiedzią.
Szkoda energii na denerwowanie się takimi rzeczami. Wszystkie mamy tutaj coś znacznie wazniejszego do spełnienia - jedne na co dzień fizycznie dżwigaja ten ciężar, inne wspomagają finansowo bo tylko tyle mogą, inne robią wątki, ogłoszenia itp... kazdy kto chce pomóc może to zrobić a ta pomoc uzupełnia się bo przeciez nikt nie może w pojedynkę zrobic wszystkiego sam..
Buffy - we wcześniejszej wypowiedzi Kociary nie dostrzegłam niczego co umniejszało Twojej roli, naprawdę. I piszę to jako osoba "z poza" czyli ani osobiście nie znająca Ciebie, ani Kociary..
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!