A zabawa to co?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:kalair pisze:A zabawa to co?Duży to się tak już całkiem wymigał od zabawy z koteczkiem?
Skądrze znowuale nie będe przeszkadzał Kropusi w drzemce i podjadaniu o reszcie nie wspominając
![]()
![]()
Paula:) pisze:Mnie Duża bierze czasem do piwnicy... Niedobra! A to dlatego, że zamieszanie w domku - remont na zewnątrz. Wiecie, boi się, żebym nie zwiał. Strasznie się boi o mnie...![]()
Teoś Frędzel
*Jak ktoś chce mnie zobaczyć to klikać na link w podpisie Dużej - możecie coś skrobnąć, tak dla mnie, wiecie...
Paula:) pisze:Piwnica ma okienka, w domku jest. Mam taka budkę z tektury, półeczki i tam sobie śpię, kuwetkę... Nikt nie może tam wejść beze mnie. xD Jak ktoś wchodiz to ja... za nim.To takie MOJE własne terytorium. Ludzie rzadko tam są, więc dlatego moje. W 100%.
Tak to w domku siedzę. Jak chce wyjść to mówię 'miauuu' i już zaraz ktoś mnie bierze.
teraz sobie elegancku na drapaczku siedzę, nie ma to tamto.
Wiecie, ja swoją piwniczkę lubię - mam 3 pomieszczenia jakby, 2 dywaniki, które skubię i się nimi bawię, piłeczkę od ping-ponga. =D
Fajnie jest. A myślisz, że Duża źle robi?
Tak tu u Was miło, że chyba będę odwiedzał... A nie obrazicie się, jak dla urozmaicenia coś biało-pręgowanego Duża Wam da??
Teo![]()
Avian pisze:Już wróciłam
To jak z tym dokoceniem?
Szukać MCO do wydania?![]()
(o dwóch wiem jakby co)
aaa, dziękuję za fotkę sprzed 6 stron i gratuluję seteczki
kalair pisze:moś pisze:Hyhy, Avian, kuj zelazo poki gorace
Bez dzieciątka kretkowego nic nie wskóra!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 76 gości