Jestem Zorek i Pulpecik - historia powstania krówek ;) s.72

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 25, 2008 7:03

Avian pisze:
Mereth pisze:
Avian pisze:Hello :D

Ktoś tu słoneczko wyczarował :D
A ja Pasiaka zostawiłam w altance, żeby nie zmókł :oops:

Cześć Avianku,
no widzisz jaką mam moc czarowania :lol: :lol:
Szybciutko Pasiaczka trzeba wypuścić, niech sobie pooddycha świeżym powietrzem :wink:

Pasik dziś nie pobiegał po słoneczku, bo nie miał kto wypuścić ... Mógł się rano zdecydować :twisted: Dzisiaj w ogóle nie pobiegał, niech się cieszy, że ma miękki fotel i miskę :twisted:

W sumie rano zimno jest, niech się chłopak pogrzeje :wink:

Avian pisze:
Mereth pisze:Dziewczyny, ja dziś od 16 jeźdzę :strach: 8) :lol:

Także wiecie co robić do 18-tej :arrow: nie wychodzić z domu :lol: :twisted:

Oj, to znaczy, że bardzo ryzykowałam ... wróciłam do domu 17.58 8)
Nie zrobiłaś jakiegoś zamieszania w centrum? Jakoś dziwne korki były :twisted:

:twisted:
No ja do 18 brykałam po mieście, choć wczoraj głównie rejony Piątkowa.
Z wypadkiem na Sobieskiego też nic nie miałam wspólnego :mrgreen: Trzy autka się kopsnęły koło dworca autobusowego, jechałam już po, gdy policja tam była, aż dziwne, że w takim miejscu się zderzyli :roll:

Avian pisze:a jakieś jazdy "za miasto" będziesz miała? Może po dżemiki wjedziesz przy okazji?

Za miasto już były, do Kostrzyna i Czerwonak, te rejony, teraz pewnie głównie po mieście, w końcu zostały raptem 3 jazdy z kursu :strach: Ale to minęło szybko :roll:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Czw wrz 25, 2008 7:05

kalair pisze:Obrazek :wink:

Witanko kalair :wink:

Mereth

Post » Czw wrz 25, 2008 7:06

maggia pisze:Witam! :D

Jak po jazdach?

Witaj maggia :D
Już prawie na końcówce jestem, jeszcze dziś i potem dwie jazdy w przyszłym tygodniu i tak sobie myślę, że po kursie nie odważyłabym się jeszcze iść na egzamin bez dodatkowych jazd, szczególnie że wcześniej nigdy nie jeżdziłam, zaczynałam od zera i te 30 minęło szybciutko, choć nie powiem, już się czuję bardziej pewnie za kółkiem :wink:

Mereth

Post » Czw wrz 25, 2008 7:15

Mereth pisze:

Jak po jazdach?

Już prawie na końcówce jestem, jeszcze dziś i potem dwie jazdy w przyszłym tygodniu i tak sobie myślę, że po kursie nie odważyłabym się jeszcze iść na egzamin bez dodatkowych jazd, szczególnie że wcześniej nigdy nie jeżdziłam, zaczynałam od zera i te 30 minęło szybciutko, choć nie powiem, już się czuję bardziej pewnie za kółkiem :wink:

30 to dużo. My mieliśmy kiedyś po 20 godzin. Wziełam 2 dodatkowe i poszlam na egzamin. Nie zdałam. :evil: Tak się wściekłam, że drugi raz poszłam dopiero po 5 latach. :lol:
Wziełam 10 godzin i zdałam od razu. :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 25, 2008 7:21

maggia pisze:
Mereth pisze:

Jak po jazdach?

30 to dużo. My mieliśmy kiedyś po 20 godzin. Wziełam 2 dodatkowe i poszlam na egzamin. Nie zdałam. :evil: Tak się wściekłam, że drugi raz poszłam dopiero po 5 latach. :lol:

30 to dużo dla kogoś kto jeżdził, natomiast jest tyle osób, które oblewają po 30 godzinach, że wg mnie to jest za mało :wink:
Ale to też zależy od predyspozycji każdego do nauki jazdy, jeden łapie szybko, drugi wolniej.

Mereth

Post » Czw wrz 25, 2008 7:22

maggia pisze:
Mereth pisze:

Jak po jazdach?

Oj w to wścieknięcie idzie uwierzyć :strach:

Ja też brałam dodatkowe godziny przed egzaminem.

brydzień :wink:
Jak stado?

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw wrz 25, 2008 7:23

Ja myślę,że praktyka przed kursem też swoje robi.. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 25, 2008 7:44

...bry... chlopaki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw wrz 25, 2008 7:58

Bry kierowcom :D
... i koteczkom oczywiście :D

Ja miałam 20 godzin i wcześniej nie jeździłam ... nawet mi do głowy nie wpadło, że można jakieś jazdy wykupić :oops:
Też oczywiście nie zdałam - nikt ze mną nie zdał, bo maluch był walnięty i co chwilę zdychał :roll:
Został oprotestowany, dostaliśmy po 2 tygodniach drugą szansę na innym maluchu i było ok 8)
Dasz radę :ok:

maggia pisze:

:ryk:
Wyobrażam sobie to wścieknięcie :twisted: :lol:
Długo kłóciłaś się z egzaminatorem?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw wrz 25, 2008 8:25

MarciaMuuu pisze:
maggia pisze:
Mereth pisze:

Jak po jazdach?

Oj w to wścieknięcie idzie uwierzyć :strach:

Ja też brałam dodatkowe godziny przed egzaminem.

brydzień :wink:
Jak stado?

Ja wezmę tak czy inaczej, czekanie miesiąc bez jeżdzenia trochę mijałoby się z sensem zdawania :wink:
Stado w porządku. Wczoraj któreś puściło pawika, Tż wrócił z pracy i mówi, że nie wie który bo już było :roll: Ale padło przypuszczenie, że to Zorek :roll:
Apetyt dopisuje, mała wszędzie włazi i już nauczyła się wskakiwać na blat, robi takie susy, ze głowa mała :twisted: Jutro chyba pojedziemy z małą na drugie szczepienie i z Pulpim, żeby wet zobaczył oczka.

Mereth

Post » Czw wrz 25, 2008 8:28

kalair pisze:Ja myślę,że praktyka przed kursem też swoje robi.. :wink:

Też tak uważam, jak wsiadłam do auta na pierwszej jeździe to wiedziałam jak ruszyć z teorii ( poza tym jednym razem gdy ruszyłam na Lancii, ale to wtedy nawet biegów nie zmieniłam, strach tylko wielki w oczach :lol: ), popieram teorię mojego wczorajszego instruktora, że jeśli ktoś umie jeżdzić, bo wcześniej po prostu to robił, to dla niego 30h to faktycznie za dużo, ale jeśli ktoś przychodzi zielony ( i chce wsadzać poduszkę pod wiecie co, bo musi widzieć maskę auta :twisted: :lol: :lol: - autentyk z wczorajszej pierwszej jazdy jednej dziewczyny ), no to sprawa może wyglądać nieco inaczej.

Mereth

Post » Czw wrz 25, 2008 8:30

Avian pisze:Bry kierowcom :D
... i koteczkom oczywiście :D

Ja miałam 20 godzin i wcześniej nie jeździłam ... nawet mi do głowy nie wpadło, że można jakieś jazdy wykupić :oops:
Też oczywiście nie zdałam - nikt ze mną nie zdał, bo maluch był walnięty i co chwilę zdychał :roll:
Został oprotestowany, dostaliśmy po 2 tygodniach drugą szansę na innym maluchu i było ok 8)
Dasz radę :ok:

Witanko Avian :D
No jakby nie patrzeć, teraz to trochę inaczej wygląda, po mieście też się jeździ inaczej, więcej aut, więcej zagrożeń ( nie pozdrawiam tej pani, która mi wczoraj przed maskę wyjechała :evil: ).
Wczoraj jechałam obok Wordu i chyba byłam świadkiem niezdania egzaminu, ktoś nie potrafił zaaregować na znak STOP przy wyjeździe, chwilę śledziliśmy Egzamin, który od razu potem zjeżdzał do Wordu :roll:

Mereth

Post » Czw wrz 25, 2008 8:34

Ceść Zorusiu i Pulpi :) Znów jest saro :(
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw wrz 25, 2008 8:36

MaryLux pisze:Ceść Zorusiu i Pulpi :) Znów jest saro :(
Inka

Cześć Inkuś :D
U nas też tak jakoś nijako, chyba się zdrzemniemy, może słoneczko z nami potem wstanie :wink:
Z & P

Mereth

Post » Czw wrz 25, 2008 9:06

Mereth pisze:
MaryLux pisze:Ceść Zorusiu i Pulpi :) Znów jest saro :(
Inka

Cześć Inkuś :D
U nas też tak jakoś nijako, chyba się zdrzemniemy, może słoneczko z nami potem wstanie :wink:
Z & P

Tylko kiedy to będzie?
Inka zniechęcona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]