Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paula:) pisze:Jaki kurka adorator???![]()
Zrozpaczony Teofil.
Kolejnej seteczki życzę! ;-*
Filku, ja i tak Ciebkie najbaldziej lubisiamAdolować mnie moze kazdy, nie mogem zablonić. A poza tym to takie psyjemne, jak Ciem adolujom
Inecku a ja myślałem że mnie lubisiaś najbaldziej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Ceść fsyscyMam znowu słonecko, ale Duza posła do placy
Po co, ja siem pytam, no po co, skolo jedzonko jest w loduffce? Sama widziałam, ze jest!
Zrozpaczony Teofil.
Filku, ja i tak Ciebkie najbaldziej lubisiamAdolować mnie moze kazdy, nie mogem zablonić. A poza tym to takie psyjemne, jak Ciem adolujom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja Was wsystkich lubisiam najbaldziejNie płakusiajcie, bo mi bendzie smutno
Psecies Wy fsyscy jesteście stlaśnie kochani
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść fsyscyMam znowu słonecko, ale Duza posła do placy
Po co, ja siem pytam, no po co, skolo jedzonko jest w loduffce? Sama widziałam, ze jest!
Zrozpaczony Teofil.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
najważniejsze ze jedzonko jest![]()
Inucko bardzom sie cieszem ze mnie też lubisiasdsz![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść fsyscyMam znowu słonecko, ale Duza posła do placy
Zrozpaczony Teofil.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
najważniejsze ze jedzonko jest![]()
Inucko bardzom sie cieszem ze mnie też lubisiasdsz![]()
No pewnie, ze lubisiam śtlaśnie mocno. I pamientaj, wymiziaj tes Ceko ode mnie
MaryLux pisze:Pewnie, ze jom popodgliziajMoja Duza mówi, ze cekolata jest słotka. Ja chyba bym lubiła cekoladem, ale Duza mówi, ze to dla kotecków niezdlowe, bo by siem nam tfaldo w bzuskach zlobiło i by nas to bolało. Ciekawe dlacego.
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Pewnie, ze jom popodgliziajMoja Duza mówi, ze cekolata jest słotka. Ja chyba bym lubiła cekoladem, ale Duza mówi, ze to dla kotecków niezdlowe, bo by siem nam tfaldo w bzuskach zlobiło i by nas to bolało. Ciekawe dlacego.
Duzej wpadł do głowy goopi pomysłek bo mowi ze moze Cekusi imię zminić jak ja tak lubię gryźć Czekoladkia teraz duza mnie odciąga od komputelka
papa inecko
![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Pewnie, ze jom popodgliziajMoja Duza mówi, ze cekolata jest słotka. Ja chyba bym lubiła cekoladem, ale Duza mówi, ze to dla kotecków niezdlowe, bo by siem nam tfaldo w bzuskach zlobiło i by nas to bolało. Ciekawe dlacego.
Duzej wpadł do głowy goopi pomysłek bo mowi ze moze Cekusi imię zminić jak ja tak lubię gryźć Czekoladkia teraz duza mnie odciąga od komputelka
papa inecko
![]()
To niech małej zmieni imiem na psykład na WisienkaAlbo Śliwecka?
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Pewnie, ze jom popodgliziajMoja Duza mówi, ze cekolata jest słotka. Ja chyba bym lubiła cekoladem, ale Duza mówi, ze to dla kotecków niezdlowe, bo by siem nam tfaldo w bzuskach zlobiło i by nas to bolało. Ciekawe dlacego.
papa inecko
![]()
To niech małej zmieni imiem na psykład na WisienkaAlbo Śliwecka?
lepiej by do niej pasowało wredna zołza![]()
Duża
annette88 pisze:Dzień dobrywidzę, że problem uczuć był poruszany u Inki
MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobrywidzę, że problem uczuć był poruszany u Inki
A dobry, dobryUczucia to w końcu strasznie ważna sprawa
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobrywidzę, że problem uczuć był poruszany u Inki
Oczywiście, że ważna.. I poważna. No, no.. Dorosła Ci panna
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobrywidzę, że problem uczuć był poruszany u Inki
Oczywiście, że ważna.. I poważna. No, no.. Dorosła Ci panna
Cioćku, ja jus za 11 dniów skońcem dwa lata:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuzia115 i 55 gości