Uschi, pewnie, że chciałam
mało tego, nie krzyczcie, że już całkiem oszalałam, siódemki drapieżników mam dość na razie, ale mnie się jeszcze miłujący koty pies marzy
Moderator: Estraven
behemotka pisze:mało tego, nie krzyczcie, że już całkiem oszalałam, siódemki drapieżników mam dość na razie, ale mnie się jeszcze miłujący koty pies marzy
Apsa pisze:behemotka pisze:mało tego, nie krzyczcie, że już całkiem oszalałam, siódemki drapieżników mam dość na razie, ale mnie się jeszcze miłujący koty pies marzy
To my Ci jakiegoś znajdziemy i przywieziemy przy najbliższej okazji
behemotka pisze:Jeszcze nie jestem całkiem pewna, zaczekam pewnie do połowy września, kiedy już będę po urlopie (nie chcę "nowemu" fundować od razu podróży/zastępczego opiekuna). W międzyczasie naportfelowo przekonam się, czy stać mnie na utrzymanie jeszcze jednej mordki. Wet, chrupki, puszki, żwirek, wet, mięcho, zabawki, akcesoria, wet, gadżety typu fontanna (hit sezonu!) czy feliway... przez ostatnie dwa miesiące wydałam jakieś koszmarne sumy, zobaczymy, czy udźwignę to na dłuższą metę.

behemotka pisze:Ratunku
Jak one się zorientują, że jestem z mięsa, to po mnie!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości