ale mamy życie

Toril
Moderator: Estraven
Hipcia pisze:ja mam pytanko ktore mnie męczy jak tylko dawno już dawno temu zobaczyłam kotki w podpisie : kto to Lulu i co znaczy zaocznie ? Strasznie mi sie podoba jej ( jego ?) usmichnięty pyszczek na fotce jest przesłodki
tosiula pisze:cześć Mru
ale mamy życiejak nie mikrofalówka to jedzenie w klatce. Jak my będziemy wyglądać jak nam waga do 4 kilo spadnie????
Toril
Dorota pisze:Patologicznie go kocha![/i]
Hipcia pisze:Dorota pisze:Patologicznie go kocha![/i]
A na czym ta patologia polega jak mozna zapytac ? Bo tak zaznaczyłas ze aż mnie to zainteresowało
Dorota pisze:Tori,
nie mamy mikrofalowki!
Na szczescie...
Ale przyjaciolom wspolczujemy.
Cos sie wymysli![]()
Mru
Monostra pisze:Mówiła o myszach. Nie umiemy łapać myszy
.
KK
Aleksandra59 pisze:Mru witaj - Ty na tym forum latasz jak szalony, my nie jesteśmy tacy sprawniTrochę czasu nam zajęło znalezienie Ciebie
![]()
My Tobie tego mięska i tych rybek mocno zazdrościmy, Duża mówi że problemy zdrowotne mamy i musimy takie okropne jedzenie jeść. Bez smaku to bez wyrazu, no po prostu horrorA jeszcze na dodatek biedna Mimi jeździ do tej niedobej pani, która coś tam jej wkłuwa. Mimi po tym bardzo dziwnie pachnie i taka biedna jest, muszę ją wtedy lizać taka bidulka. A ja tak nielubię Mimi lizać, ale muszem
![]()
Fifi - dziewczyny już śpią![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 865 gości