Tego pana juz znamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze::cry:![]()
![]()
Mru juz wiem dlaczego nie zauwazyłeś moich pozdrowień i mojej fotki jak czytam Twój wątek![]()
Wszystko przez Twoja Dużą bo wydaje Ci racje głodowe i Ty biedaku juz nawet nie masz sił odpowiadać buuuuuu ja sie tak nie bawię
Duża Doroto nakarm dobrze biednego słabego Mru
Przeciez ja go Kocham
Bura Sula
zrospaczona
Dorota pisze:Kociama pisze::cry:![]()
![]()
Mru juz wiem dlaczego nie zauwazyłeś moich pozdrowień i mojej fotki jak czytam Twój wątek![]()
Wszystko przez Twoja Dużą bo wydaje Ci racje głodowe i Ty biedaku juz nawet nie masz sił odpowiadać buuuuuu ja sie tak nie bawię
Duża Doroto nakarm dobrze biednego słabego Mru
Przeciez ja go Kocham
Bura Sula
zrospaczona
Dzieki za zrozumienie, kochana Bura Sulo![]()
Przesylam Ci wielki kosz głasków!
Mru zawstydzony
Bungo pisze:Mru - my mamy jeszcze gorzej.
Na śniadanie jedna saszetka miamora na spółkę![]()
Tłumaczymy Dużej, że chcemy więcej - ale kurczaka albo pangi - ale ona ma nas w nosie.
Więc zjadamy (na spółkę) tylko pół saszetkiNiech się wścieka, że "marnujemy dobre żarcie".
Na szczęście suche jest w misce cały czas. Więc jak nie widzi, to podjadamy![]()
B&L niezabardzonajedzone
Bungo pisze:Mru - my mamy jeszcze gorzej.
Na śniadanie jedna saszetka miamora na spółkę![]()
Tłumaczymy Dużej, że chcemy więcej - ale kurczaka albo pangi - ale ona ma nas w nosie.
Więc zjadamy (na spółkę) tylko pół saszetkiNiech się wścieka, że "marnujemy dobre żarcie".
Na szczęście suche jest w misce cały czas. Więc jak nie widzi, to podjadamy![]()
B&L niezabardzonajedzone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości