kalair pisze:śliczne foteczki ślicznych koteczków!
Zwłaszcza szylkretek...![]()
Dla mnie zwlaszcza pregusow hyhy

Glaski dla koteckow

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:śliczne foteczki ślicznych koteczków!
Zwłaszcza szylkretek...![]()
andziula20 pisze:one tak same z siebie. przecież to koty od pani Ali! są wyjątkowe! Diana tak zawsze przychodziła, Fiona niedawno zaczęła. A potem nie mogę się ruszyć żeby ich nie obudzić..Ale są tak wyszkolone że tylko do mnie tak przychodzą. do mojego TŻ-ta już nie
trawa11 pisze:andziula20 pisze:one tak same z siebie. przecież to koty od pani Ali! są wyjątkowe! Diana tak zawsze przychodziła, Fiona niedawno zaczęła. A potem nie mogę się ruszyć żeby ich nie obudzić..Ale są tak wyszkolone że tylko do mnie tak przychodzą. do mojego TŻ-ta już nie
Do nas tylko Małgoska przychodzi ,ale tylko na chwilkeBazylek spi w naszym Lozku ,ale w bezpiecznej odległości
Bajka dopiero próbuje wchodzic do lozka
A Manius boi sie lózka jak ognia,no ale on nie jest od pani Ali
CoToMa pisze:trawa11 pisze:andziula20 pisze:one tak same z siebie. przecież to koty od pani Ali! są wyjątkowe! Diana tak zawsze przychodziła, Fiona niedawno zaczęła. A potem nie mogę się ruszyć żeby ich nie obudzić..Ale są tak wyszkolone że tylko do mnie tak przychodzą. do mojego TŻ-ta już nie
Do nas tylko Małgoska przychodzi ,ale tylko na chwilkeBazylek spi w naszym Lozku ,ale w bezpiecznej odległości
Bajka dopiero próbuje wchodzic do lozka
A Manius boi sie lózka jak ognia,no ale on nie jest od pani Ali
to daj go na przeszkolenie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue i 237 gości