setne zwycięstwo w walce o dominację nad FemkąFemka pisze:jasne, że setkęDorota pisze:Femko, a co Szczypiory swietuja?
Setke?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

koty rulez!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
setne zwycięstwo w walce o dominację nad FemkąFemka pisze:jasne, że setkęDorota pisze:Femko, a co Szczypiory swietuja?
Setke?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Oż-4 strony!!!!!!! A mnie zdechł internet, swinia jedna, i teraz dopiero się mogę zgłosić, to się zgłaszam! (nie wiem, czy dobrze robię).
DZIEŃDOBRY!!!!!!
ziemowit pisze:setne zwycięstwo w walce o dominację nad FemkąFemka pisze:jasne, że setkęDorota pisze:Femko, a co Szczypiory swietuja?
Setke?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koty rulez!![]()
![]()
ziemowit pisze:też nie spocznę póki sierściuchy nie będą siadały do zbiórki i robiły "kolejno odlicz" na baczność![]()
![]()
kalair pisze:ziemowit pisze:też nie spocznę póki sierściuchy nie będą siadały do zbiórki i robiły "kolejno odlicz" na baczność![]()
![]()
Chciałabym to zobaczyć na własne oczy!![]()
kalair pisze:ziemowit pisze:też nie spocznę póki sierściuchy nie będą siadały do zbiórki i robiły "kolejno odlicz" na baczność![]()
![]()
Chciałabym to zobaczyć na własne oczy!![]()
Femka pisze:
Bungo, Ty zołzo
ewa74 pisze:Bungo, lubimy Ciem za takie oświadczeniaDzięki temu kotecki będą rosnąć w siłę i żyć dostatniej. Alleluja.
Podpisano:
tw.tow. Meriva, Rozalia, Ryby
Bungo pisze:Benni![]()
![]()
A nie boisz się, że wiedźmiństwo Tobie wątek zatrolluje
Benni pisze:Bungo pisze:Benni![]()
![]()
Ja nie ma swojego wątku![]()
Nie mam na to czasu - muszę go (czas) poświęcać na czytanie Waszych wątków.
Bungo pisze:Benni pisze:Bungo pisze:Benni![]()
![]()
Ja nie ma swojego wątku![]()
Nie mam na to czasu - muszę go (czas) poświęcać na czytanie Waszych wątków.
To poczekamy, aż założysz![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 49 gości