Nóżka kurza była smaczna, kotki jadły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Toficzek w sobotę będzie miał 11-te "urodziny" czyli tyle wspólnych latek, bo jeśli chodzi o wiek to będzie w tym roku miał 13, raczej późną wiosną albo latem.
Nóżka kurza była smaczna, kotki jadłyObserwowałam Tofika jak mu idzie to jedzenie i raczej łyka nie gryzie, a chrząstki, które zwykle zjada tym razem zostawił.
madrugada pisze:mir.ka pisze:Toficzek w sobotę będzie miał 11-te "urodziny" czyli tyle wspólnych latek, bo jeśli chodzi o wiek to będzie w tym roku miał 13, raczej późną wiosną albo latem.
Nóżka kurza była smaczna, kotki jadłyObserwowałam Tofika jak mu idzie to jedzenie i raczej łyka nie gryzie, a chrząstki, które zwykle zjada tym razem zostawił.
Agata Buzek ma na to termin "adopciny"
mir.ka pisze:madrugada pisze:mir.ka pisze:Toficzek w sobotę będzie miał 11-te "urodziny" czyli tyle wspólnych latek, bo jeśli chodzi o wiek to będzie w tym roku miał 13, raczej późną wiosną albo latem.
Fajna nazwa![]()
No to w sobotę świętujemy adopciny
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:mir.ka pisze:Toficzek w sobotę będzie miał 11-te "urodziny" czyli tyle wspólnych latek, bo jeśli chodzi o wiek to będzie w tym roku miał 13, raczej późną wiosną albo latem.
Fajna nazwa![]()
No to w sobotę świętujemy adopciny
Tofik - 110 adopcin następnych Ci życzęI Twojej żonie też
![]()
Czuję się zaproszony![]()
MaCiuś ... i (Z)Morka i MuMiś
mir.ka pisze:A zapraszamy, zapraszamy![]()
![]()
ale mięso tylko gotowane , bo jubilat surowego nie może jeść ze względów zdrowotnych
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:No tak, coraz więcej kociarzy szuka pomocy, niestety!
Bo forumowym kotom latek przybywa i z wiekiem więcej generują kosztów swoim opiekunom
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:A zapraszamy, zapraszamy![]()
![]()
ale mięso tylko gotowane , bo jubilat surowego nie może jeść ze względów zdrowotnych
Nie ma sprawy, nażremy się przed przybyciemMy tylko surowe ale jakiś ćmowy tort, myszowa przekąska, lalejanka, to chyba jubilatowi nie zaszkodzi?
![]()
Ciocia, a kocimiętki w ogródku, to pewnie jeszcze nie będzie???
MaCiuś.
ewkkrem pisze:Ciociu, laleliana, to wg Cioci MaryLux, Krople Waleriana. Dostępne w każdej aptece za groszeTo kocia MARYCHA
Ach, kocham, szaleję, uwielbiam
I ja i ... koty moje
![]()
MaCiuś.
madrugada pisze:mir.ka pisze:Toficzek w sobotę będzie miał 11-te "urodziny" czyli tyle wspólnych latek, bo jeśli chodzi o wiek to będzie w tym roku miał 13, raczej późną wiosną albo latem.
jolabuk5 pisze:Lalejanka, ładnieNie domyśliłabym się
![]()
Moje koty też tylko lalejankę, kocimiętka nie działa
Użytkownicy przeglądający ten dział: vingris i 19 gości